Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter

Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter 

1.

Fortynn gipsveggforbindelsen til den er litt rennende. Konsistensen av forbindelsen vil bestemme tykkelsen av taktekstur. Jo tykkere forbindelsen, jo mer detaljert tekstur vil ha. Tørk børsteteknikken på et stykke skrapgips før du legger det på taket.

2.

Matte en malingsrulle i gipsveggforbindelsen. Bruk bare en stor lurfargevalser; en tynnere lur vil ikke holde og overføre tilstrekkelig mengde av forbindelsen. Forbindelsen vil dryppe overalt, men ikke skimp på stoffet for å unngå rot. Bruk en forlengelsespinne på malingsrullen. Ta på beskyttelsesbriller eller annen øyebeskyttelse.

p> Rør et lag med gipsveggsforbindelse på taket i et område på omtrent 5 fot ved 5 fot. Bruk et lett trykk på malingsrullen, akkurat nok til å gjøre rullen ruller jevnt i taket. Hvis du trykker for hardt, vil forbindelsen vil være for tynn.

4. Legg en ekstra forlengelsespinne til lakkborsten. En lakk børste er en tykk verktøybørste som ser ut til å bli knust utover reparasjon, dens lange børster bøyde seg til sidene. Du kan kjøpe en enkelt kulepensel eller en dobbeltklikk børste på lumberyards og gjør-det-selv-sentre.

5.

Stå rett under delen av rullet -Om sammensetningen, hold kjeppbørsten vertikal. Skru penselen mot taket kraftig, og skape en slapping effekt. La børsten falle tilbake etter støt. Det er den slapping bevegelsen som presser og trekker på våt sammensatt, noe som gir en stiplet utseende.

6.

Vri svampbørsten en fjerdedel av en rotasjon og flytt litt til siden. Skyv børsten oppover igjen, og nyt det nye mønsteret som overlapper den første. Gjenta prosessen til du dekker hele delen med børstemønsteret.

7.

Rull en annen del av taket med sammensatt og gjenta børstens slankingsteknikk til taket er ferdig. Når du får tak i å bruke klaffbørsten, kan du bevege deg raskt, rotere børsten og slappe taket i en rytmisk bevegelse.

Tips og advarsler

< li> Beskytt gulv med papirdråper og bruk verneutstyr, inkludert en lue og sikkerhetsbriller. Plastdråpetekker har en tendens til å bli glatt når de er dekket med våt gipsveggblanding.
 • Hold klaffborsten vertikalt. Hvis du vipper tappen enda litt, vil den skape en ujevn tekstur.
 • Rekruttere en assistent for å fremskynde prosessen. En arbeidstaker kan rulle forbindelsen mens den andre arbeideren bruker klaffebørstens tekstur.
 • For å få gipsplater sammensatt splitt av tilstøtende vegger, vent til sprutet tørker og skyv en 10-tommers gips tapende kniv over overflaten av veggen. Sprengene kommer til å stikke rett ut.
 • Bruk vernebriller. Våt gipsveggblandinger når det kommer i øynene, og ved å bruke klaffbørsten, sendes små dråper med gipsvegg sammensatt overalt.
 • Tekstur på taket ditt vil skjule mindre tapende ufullkommenheter mens du legger detalj på rommet ditt. Du kan velge mellom mange typer tekstur, men en enkel metode innebærer bruk av gipsverktøy og fortynnet gipsveggsforbindelse. Tiden til å påføre en klut børste tak tekstur er etter at gips taping er fullført, men før du male veggene. Dette er en rotete teknikk, men når du søker riktig, er resultatene stilige nok til alle hjem.

  Andre artikkelen

  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Typer av Drill Chucks
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  DIY kjøkkenkiosk
  Slik fjerner du arklinoleum
  Hvordan å feste et tre tak
  Ideer for en to-bil garasje
  Hvordan stikker fliser til tre
  Typer av vinduer for et trehushus
  Hvordan isolere seg bak gips
  Betong og hjemme reparasjon
  Hvordan bruke en skrue pistol
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Cavity Wall Insulation Methods
  Slik legger du laminatgulv
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
  Slik bruker du vinylgulv
  Kjeller Toalett Valg
  Hvordan lage en svalehale felles