Bruk av PTFE-tape

Bruk av PTFE-tape  Dr. Roy J. Plunkett oppdaget polytetrafluoretylen i 1938 mens han jobbet med noe helt uavhengig av DuPont's Jackson Laboratory. DuPont registrerte den opprinnelige PTFE harpiksen under varemerket 'Teflon' i 1945 og begynte å selge produkter som inneholder harpiksen det følgende året. PTFE ' s lave friksjonskoeffisient (noe som betyr slickness) og motstand mot kjemikalier, temperatur ekstremer og alder har gjort det til en verdifull del av mange bransjer.

Husholdning VVS

De fleste beslag i vannrør er avhengig av to ting til opprett en vanntett tetning - en konisk form til mannlige og kvinnelige deler og et tetningsmiddel påført på trådene. Taper- og trådhøyden er en standard som har vært i bruk i nesten hundre år, referert til som PT eller nasjonal rørtråd. Tetningsmidlet er tilstede for å redusere friksjonen mellom komponentene ettersom de er gjenget sammen, så vel som å fylle eventuelle hull som kan oppstå mellom trådene. PTFE tape har nesten erstattet pastaforseglingsmidler i denne applikasjonen. Tre til fem viklinger av PTFE-tape på manndrådene gir en konsistent, lekkasjefri tetning mellom delene.

Trykkluft

Fittings for luftkompressorer bruker samme NPT-standard som finnes på vannlinjer. Påfør PTFE-tape til svarte jernrørfittings i konstruksjonen av stive luftfordelingssystemer. Bruk tre til fem bryter med tape på mannlige beslag. Bruk PTFE-tape ved festing av hurtigkoblinger på fleksible luftlinjer. Det bør også brukes der hurtigkoblingsarmaturer er gjenget i pneumatiske verktøy.

Propan og naturgass

Gassledninger bruker også PT-standardfittings for hovedlinjer. De fleste byggekoder krever tykkere PTFE-tape med høyere tetthet for gasslinjer. PTFE-tape for gasslinjer er farget gul for å bekrefte til inspektører at riktig spesifikasjon ble brukt. Den gule fargen indikerer brennbar gass i både industri og bolig.

Andre artikkelen

Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
Ontario Government Renovation Grants
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Hvordan stikker fliser til tre
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Laminatgulv og tunge pianoer
Tips om mortising en erstatning dør
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Cavity Wall Insulation Methods
Instruksjoner for rørtråd
Kjeller Toalett Valg
Gjør det-selv-innebygde skap
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Slik fjerner du en linoleumgulv
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
DIY kjøkkenkiosk
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv