Baderom Remodel Design Ideas

Baderom Remodel Design Ideas  Remodeling et bad kan være en prøvende opplevelse, og dette er dobbelt så hvis badet blir opphøyet er det eneste i huset. Resultatene av et kreativt inspirert redecorating-prosjekt kan imidlertid være verdt det, fordi det er viktig å huske hvor mye av livet ditt egentlig er brukt i dette mest utnyttelsesrike av husholdningsrom. Husk at ombygging av et bad er forskjellig fra ombygging av stue eller soverom, fordi du alltid må vurdere utformingen av nåværende rør, kloakkrør og avløpsrør.

Unifying Bath and Bed

En ombyggingsplan for din bad kan ta hensyn til et annet rom også. Tenk på hvordan du kan forene ditt soverom eller et annet soverom med et eksisterende bad. Ta inn en entreprenør for å bestemme muligheten til å erstatte en del av en eksisterende vegg med franske dører som fører fra soverommet inn i badekaret. Den naturlig flyter atmosfæren kan da bli forsterket med matchende wainscoting i begge rom og installasjon av et buet eller rundt vindu inne i badet.

Legge til et boblebad

'Baderomsdesign og planlegging 1-2-3' anbefaler at rommet skal være minst 15 av 15 fot før man vurderer installasjonen av et stort boblebad. Du bør alltid ta med en ekspert for å bestemme ikke bare om du har nok plass til å legge til et boblebad, men om gulvet ditt har plass til det. Innfelt belysning direkte overhead med dimmerkapasitet gjør at dette luksuriøse baderomstilskuddet til da blir opplyst sterkt for barn eller romantisk for å forplikte to voksne kropper. Effekten er fullført ved å legge til et vindu som er laget av glassblokker.

Crazy Quilt Tiling

Badremodeling trenger ikke å inkludere noen endringer i eksisterende inventar, noe som kan spare store mengder penger. En annen måte å Spar penger ved å ha jakt på søppelbutikker og verksted og kjøpe forskjellige typer veggfliser. Ingen regel eksisterer at baderomsflisen din må passe. Se etter interessante design og former og mønstre og skape en gal quilteffekt som kombinerer den tradisjonelle med avant-garde og den vibrerende fargen med den monokromatiske.

Going Futuristic

Den sterile fremtiden som ofte forutsettes i dystopiske filmer, kan gjenskapes helt innenfor ditt nyoppussede bad ved å gå i alt rustfritt stål, polert krom eller børstet nikkel. Du kan få badekar, skap, oppvarmet håndklestativ og dusjer laget av disse industrielle materialene.

Tre og trefinér

Du kan opprette nøyaktig motsatt effekt ved å installere trefiner som dekker hele veggen a rea, samt skap og toalettstol. Finéren påkaller øyeblikkelig en tradisjonell atmosfære som er helt i strid med alt det industrielle metallet i den ovennevnte ombyggingsplanen. Hvis du elsker woodsy føler og har penger, bør du vurdere å installere en ekte tre forfengelighet med viktoriansk stil gullbelagte veggmonterte kraner. Den tradisjonelle effekten ville bli fullført ved å ta ut det eksisterende karet og erstatte det med et antikke rullekar som gjør loungen mye mer behagelig.

Andre artikkelen

Trykkbehandlingen av tre
DIY Isolerende et loft
DIY kjøkkenkiosk
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Installasjon av flat takmontering
Tile Underlayment Alternativer
Hvordan lage en dørknap
Hvordan bygge en handikapdusj
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik legger du travertinfliser
Lydisoleringstips
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Gjør det selv: Gulvvarme
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hvordan sette opp en sprøytepistol