Trim Installasjonstips

Trim Installasjonstips  Finish trim er det siste trinnet i å bygge eller remodeling et rom. Det er også den mest masete, og må gjøres riktig. Sloppy looking trim vil negere alt annet som har blitt gjort rett i et rom, fordi det er det folk vil se. God trimearbeid krever nøyaktige målinger, skarpe verktøy og krever også at alle tidligere trinn i byggeprosjektet ble gjort riktig. Å prøve å passe på trim til en feilbygget vegg er en altfor kjent trøbbel for tømmermestere.

Rosetter

En av de vanskeligste aspektene av trimarbeidet passer til 45-graders vinkler i hjørner av vinduer og dører. En måte å unngå dette helt, sett ofte i eldre hus, er å installere rosetter. En rosett er en firkantet blokk av tre, ofte med dekorativ carving eller sirkel på den som passer i hjørnet av døren og vinduet, mot hvilket både horisontale og vertikale trimelementer passer med 90 grader vinkler. Ved hjelp av en rosett unngås vanskeligere vinkler, og gir en attraktiv dekorativ funksjon.

Coping

Hvor to stykker baseboard møtes på hjørnet av et rom, er det to måter å bli med på. Den ene er å kutte hvert stykke på 45 grader og passe dem inn i hjørnet. Den andre er å kutte en omvendt profil inn i enden, som passer inn i den dekorative profilen på toppen av den andre delen. Dette kalles coping. Fordelen med å håndtere er at hullene er mindre sannsynlig hvis det ene eller begge delene svulmer eller krympes med fuktighetsendringer.

Caulking and Paint

For trim som skal males, kan caulking spare arbeid og forbedre utseendet. Etter at trimmen er installert, men før enten veggen eller trimmet er malt, kjøres en veldig fin vulkestrøm langs sømmen mellom kanten av trimmen og gipset. Kjører en finger langs denne perlen flatt ut det og gjør det nesten usynlig, forsegling av skjøten mellom trim og veggen. Etter at veggen og trimmen er begge malt, er du igjen med en perfekt utseende overgang fra trim til vegg. I tillegg bidrar caulking til å redusere utkast og varmetap rundt døren eller vinduet.

Andre artikkelen

Betong og hjemme reparasjon
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Ideer for en to-bil garasje
The Best Soils for Compaction
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik installerer du Hardwood Trim
Typer HardiePlank Siding
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Slik legger du laminatgulv
Baderom Redecorating Tips
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
The History of Cavity Wall Insulation
Hvordan bruke en skrue pistol
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?