Trappskinnebehov

Trappskinnebehov  Byggekoder kan variere mellom land (til tross for den internasjonale bygningskoden), og til og med mellom stater. Før du installerer din egen trappeskinne, må du alltid konsultere en lokal bygningsinspektør for å finne ut hva koden er for ditt område. Men variasjoner i koden er ofte minimal, og så hvis du kan følge et grunnleggende sett av krav, vil du være godt på vei til å passere neste inspeksjon med en sikker, trappeskinne.

Grunnleggende spesifikasjoner

I henhold til New York State Residential Code: 'Håndtak skal gis på minst en side av hver trapp med to eller flere stigerør. Håndtakshøyde, målt over trappetrinnsnoter, skal ikke være mindre enn 34 tommer og ikke mer enn 38 tommer. 'Du vil finne at 36 tommer er en standard og behagelig høyde for en trappelagre.

Kontinuerlighet i håndtaket

NYSRC fortsetter med å si: 'Alle nødvendige rekkverk skal være kontinuerlig hele trappens lengde fra et punkt rett over toppen av stigningen til et fly til et punkt rett over den laveste stigningen av fly. Endene skal returneres eller skal opphøre i nye stillinger eller sikkerhetsterminaler. '

Dette betyr at lengden på rekkverket må være fri for hindringer som dekorative nye innlegg, og at skinnen må ende i en retur i en vegg eller slutte på et nytt innlegg. I hovedsak må du få lov til å glide uten avbrudd langs lengden på skinnen fra toppsteget til bunnen.

Space from Walls

NYSRC krever endelig at: 'Rekkverk ved siden av en vegg skal ha en plass på ikke mindre enn 1-1 / 2 tommer mellom veggen og rekkverk. '

Denne håndstørrelsen mellom veggen og skinnen er nødvendig for å gi gripbarheten til skinnen, som et firma Grip på skinnen er viktig for sikkerheten.

Unntak

NYSRC tillater følgende kode unntak: '1. Håndtakene skal ha lov til å bli avbrutt av et nytt innlegg ved en sving. Volute eller start lettelse skal være tillatt over den laveste slitebanen. '

Dette betyr at hvis trappene dine har en landing som overgår trappen rundt en vinkel, kan håndtakets kontinuerlige gripbarhet bli avbrutt av en newel post på punktet av rekkverkets tur. Det andre unntaket gjør det mulig for en 'volute' å avslutte skinnen over det siste trinnet. En volute er en rulle, kurve, spiral eller knott for å betegne enden av skinnen.

Andre artikkelen

Ideer for en to-bil garasje
Instruksjoner for rørtråd
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik fjerner du gammel maskinvare
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik legger du laminatgulv
Ny teknologi for hus
The Best Soils for Compaction
Trykkbehandlingen av tre
Hvordan isolere seg bak gips
Baderom Redecorating Tips
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Slik installerer du en laminatgulvtrapp