Tile Underlayment Alternativer

Tile Underlayment Alternativer  Når du bygger noe, er det viktigste trinnet du kan ta, å sørge for at du har et sterkt fundament. Å installere et flisegulv er ikke annerledes, ettersom det å ha en god base er avgjørende for å bestemme hvor lenge et ferdig fliseprosjekt vil vare og hvor godt det vil se ut. Det finnes flere forskjellige underlagsalternativer, så sørg for å finne den som passer best for din spesielle situasjon.

Betongbageri

Betongbearbetning kommer i ark som ligner på arkrock. Den består av en betongkjerne som er dekket på begge sider med et innebygd glassfibernett. Den varierer i tykkelse fra 1/4 tommer til 5/8 tommer. Betong-bakplate absorberer ikke vann, noe som gjør den ideell til bruk i bad og kjøkken. Materialer som absorberer vann, som kryssfiner, kan ekspandere og kontraktere, og forårsake at flisene knekker eller løsnes fra mørtel. Betongbakerbrett er sannsynligvis det enkleste underlagsmuligheten for gjør-det-selv.

Mørtelbed

En mørtel, eller mudding, seng består av et lag med takfilt som ligger direkte på gulvet, trådnett på toppen av følte, da mørtel spredt ut over toppen av begge. Mørtelet er en sementblanding som er trowelled på og utjevnet. Filtet hindrer at fuktigheten overføres til eller fra gulvet. Trådnett gir stabilitet og styrke til mørtel og forhindrer sprekker. Profesjonelle fliser mener vanligvis at dette er det ideelle alternativet, men det er også ganske vanskelig og anbefales ikke for en typisk gjør-det-selvsikker.

Betongplater

En betongplate, hvis den er jevn og fri for sprekker , er et effektivt underlagsalternativ for fliser på grunn av stabilitet og styrke. Det vil ikke bli utvidet, kontrakt eller fleks, så det vil ikke sprekke flisen. Det er bare et alternativ i visse situasjoner, som for eksempel et betongkjølv gulv.

Kryssfiner

Du kan installere fliser på kryssfiner, forutsatt at at gulvkonstruksjonen er solid og gulvet ikke blir vått. Det er et relativt billig alternativ at de fleste gjør-det-selv er komfortable og kjent med å bruke. Hvis gulvet blir våt eller bøyer, vil flisen knekke og pope Av. Vær sikker på at dette ikke er tilfelle før du bruker kryssfiner.

Andre artikkelen

Instruksjoner for rørtråd
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Betong og hjemme reparasjon
Slik limer teppe til tre
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Kjeller Toalett Valg
Trappskinnebehov
Hvordan bruke en skrue pistol
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Tile Floor Edging
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Ideer for en to-bil garasje
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan bygge en handikapdusj