Snekker Måleverktøy

Snekker Måleverktøy  Nøyaktige målinger er uten tvil den viktigste delen av snekring. Det gamle ordtaket 'måle to ganger, kutte en gang' er like sant i dag som det noensinne har vært. Enheter for måling er rikelig, men det er noen som støtter i trebearbeiding. Med disse måleverktøyene i butikken din er du klar for de fleste snekkerarbeid.

Metallbåndsmål

Metallbåndsmål er arbeidshestene i trebearbeiding. De forblir sår i et hardt tilfelle til du trekker dem ut, og de trekkes automatisk tilbake når du er ferdig. De fleste har en låsemekanisme som forhindrer at båndet trekkes inn til du er ferdig, og noen bruker påført friksjon for å holde båndet fast uten å trenge en lås. En metallflik eller en leppe på enden lar deg måle et langt bord med liten eller ingen hjelp fordi flippen fanger enden av brettet, og frigjør deg for å trekke den ut til lengden du trenger. Metal målebånd trenger omsorg fordi hvis de blir bøyd, blir de ødelagt. De er ikke det beste valget for målinger under en tomme.

Linjaler og klistremerker

Selv om vanlige grunnleggende verktøy, linjaler og målestokk er viktige fordi de ikke strekker seg og de ikke bøyer eller knuser seg lett. Å plukke opp en linjal for en liten rask måling er raskere enn å trekke ut et målebånd. Det gir også en mer nøyaktig måling under et-tommersmerket, hvor mange bånd er enten tomme eller området er dekket av metallfliken. Yardsticks er ikke bare funksjonelle på samme måte som linjaler, de gir deg også en ren kant for å lage rette linjer med en blyant.

Folding Linjal

Folding linjaler har eksistert lenge. De er i utgangspunktet seks fot lange linjaler som ikke bare blir bærbare ved å brette dem ned, de åpner også for akkurat den rette lengden og hjelper med å måle nøyaktig rundt vinkler.

Kaliper

Kalipre er et annet forsøkt og sant verktøy som brukes i snekring. De brukes til å måle tykkelsen på en gjenstand for å sikre en god passform. Tidlige kalibrer stole ikke på tomme målinger. I stedet brukte de trammelpunkter, som er spissene til begge sider av måleapparatet i snekkerarbeid som vist i Colonial Williamsburgs beskrivelser av autentiske Colonial-verktøy.

Snekkerens torg

En snekkerfirkant, også kalt et innrammingstorg, er ikke en firkant i det hele tatt. Den er faktisk formet som en L. Dette verktøyet lar deg sikre at en vinkel er perfekt firkantet i en 90 grader vinkel, men det er bare begynnelsen. grunnleggende utseende, gjør tømmerfeltens torg enkelt å beregne nesten hvilken som helst vinkel du vil ha. Nummeringen på begge bein på torget ser forvirrende ut, men når du forstår hvordan du bruker tallene, er de verdifulle verktøy, ifølge Tim Carter of Ask the Builder.

Andre artikkelen

Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik legger du laminatgulv
Betong og hjemme reparasjon
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Typer av vinduer for et trehushus
Slik fjerner du arklinoleum
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Liste over verktøy for bygging
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik bytter du en kranettlampe
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Baderom Redecorating Tips
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan gjenopplive et klatretør