Slik legger du til Engineered Hardwood

Slik legger du til Engineered Hardwood 

1.

Dekk hele undergulvet i gulvfilt, rull det ut i litt overlappende rader og stift det med en stifter. Klipp filten etter behov for å passe sammen med en verktøykniv.

2. Legg det første kurset på gulvplanker langs startvegget, med endene tilkoblet og den rillede siden vendt mot veggen . Legg 1/2 tommer fra kanten av brettene til veggen.

3.

Spik det første kurset med en trimspikerpistol, og sett en spiker om hver fot sammen begge kanter av brettene. Bruk en gipssåg til å kutte brettene i enden etter behov.

4.

Gjenta prosessen for de neste to eller tre kursene, lås styrene på plass langs tungen- og spore kantene og spik dem ned med neglpistolen.

5. Legg kursene med din pneumatiske gulvstifter når du har installert nok gulv for å tillate stiftemaskinen å sitte på den. Hek stifteenhetens fremre dyse nedover foran og skyv i gulvklammerne gjennom sidene i en nedadgående vinkel.

6. gulvet, selvfølgelig selvfølgelig, bruk gulvstifteren og kutte endebrikkene på mellomsagen. Når du er nær den motsatte veggen og ikke kan passe stifteren er det mer, må du installere de siste parene med hånden som med første.

7. Kutt det siste kurset av brett langs lengden med en bordsag for å passe mot veggen med en 1/2-tommers plass der. vil dekke rommet.

Tips og advarsler

 • Bruk e du beskytter når du kutter platene.
 • Konstruert tregulv er vanligvis laget av et sammensatt tremateriale, toppet med et lag ferdig hardved. Dette gjør brettet tynnere og lettere å jobbe med enn med solid hardved. Konstruert tregulv installeres på samme måte som solid hardved, inkludert nødvendigheten av å forlate en liten plass rundt omkretsen av gulvet (for å bli dekket av trim senere), slik at gulvet kan utvides med klimaendringer.

  Andre artikkelen

  Laminatgulv og tunge pianoer
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Stålrammeverktøy
  DIY kjøkkenkiosk
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  The Best Soils for Compaction
  Slik bytter du en kranettlampe
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak
  Snekker Måleverktøy
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Trappskinnebehov
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Liste over verktøy for bygging
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Slik fjerner du arklinoleum
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Ny teknologi for hus
  Trykkbehandlingen av tre
  Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer