Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv

Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv 

1.

Fjern grunnskoen, eller kvart rundeforming ved foten av bordet, ved hjelp av en stolpe. Trekk neglene gjennom baksiden ved hjelp av låsetang for å unngå skader på ansiktet og lagre for reinstallasjon.

2.

Rengjør gulvet grundig, både for å gjøre installasjonen lettere og til bevare gulvet under, bør du velge å oppusse det i fremtiden. Feie gulvet og mopp med eddik og rydde vann.

3.

Dekke hele installasjonsområdet med en plastfolie. Dette vil beskytte bunnen av den nye gulvet fra kondens, eller 'svette' fra den opprinnelige gulvet. Overlappe dammsperrenes rader for tilstrekkelig dekning. Legg et lag med skumunderlag på toppen av dampspenningen. Ikke overlapp radene av underlaget; Legg dem i stikk på hverandre.

Plasser u0026 # xBD; -inch spacers langs den lengste veggen i rommet ditt for å gi gulvet rom å utvide og kontrakt med endringer i fuktighet. Legg den første raden av planker med sporet siden av tungen og sporet langs denne veggen, mot avstandsstykkene, og la u0026 # xBD; tommer i hver ende. Bruk hele brikkene så langt du kan. Mål og klipp et stykke for å passe det gjenværende rommet til veggen. Pek på hvert brikke fra enden med en gummiklippe for å låse den inn i den før.

5.

Start den andre raden med cutoff-stykket fra slutten av første rad. Dette vil skjære leddene i enden av plankene for en sterkere og mer estetisk tiltalende etasje. Sett hvert brikke på plass og trykk det mot den første raden for å låse radene sammen, og trykk på det på enden for å låse det inn i forrige stykke i sin egen rad. Bruk som fulle stykker og kutt en for å passe til enden som før.

6.

Legg så langt som mulig i hele bredden. Mål avstanden fra den siste fulle bredden til den fjerne veggen og kutt nok biter til den bredden minus u0026 # xBD; tommer for mellomromene, for å fylle den siste raden. Legg de kuttede stykkene på plass.

Juster og spik baseskoen tilbake på plass rundt plassen for å dekke gapet på baksiden av veggen. Bruk en ferdig spiker hver 8 til 10-tommer. Fyll sømhullene med malerens caulk for malt trim eller trefylling for flekker og påfør en pelsjakke med matchende maling eller flekk.

Mens riktig vedlikeholdt tregulv kan vare i generasjoner, er det ikke alltid praktisk, eller ønskelig å oppusse eksisterende gulv. Ønskede endringer, som farge og korn, krever installasjon av nytt gulv. Mens tradisjonelle tregulv ikke kan legges på toppen av en annen, kan nyere laminatgulv legges over et stabilt substrat, inkludert originalt hardtre. Kontroller undergulvet for løs eller skadet brett og foreta nødvendige reparasjoner før overlegg.

Andre artikkelen

Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik installerer du Hardwood Trim
Slik konverterer du en garasje til et studio
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan lage en dørknap
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Peis Installasjonstips
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Slik fjerner du gammel maskinvare
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvordan sette opp en stige
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Baderom Redecorating Tips
Hvordan lage et gulv for linoleum
DIY Betongpolering