Slik konverterer du en garasje til et studio

Slik konverterer du en garasje til et studio 

1.

Planlegg konverteringen fra start til slutt. Legg merke til eventuelle endringer eller tillegg som vil bli nødvendig i grunnleggende systemer som rørleggerarbeid og elektrisitet. Utarbeide planene eller ansett en arkitekt for å tegne dem, da planer som adresserer byggekoder, vil være nødvendige for å skaffe tillatelser.

2.

Start konverteringen ved å fjerne garasjeporten eller dører. Åpningene må være innrammet og stengt så snart som mulig. Mange garasjeomregninger bruker disse ferdige plassene for å installere vinduer og utvendige dører.

3.

Legg til vann, kraft og klimakontroll. Lei en elektriker til å legge til en ny krets i hjemmet ditt el-system og en rørlegger for å utvide vann (og naturgass, om nødvendig). Installere nye stikkontakter og belysning etter behov.

4. < / p>

Legg inn innvendig plass. Konstruer eventuelle nye vegger som kreves for planlagt oppbevaringsrom eller andre rom, og gips innvendig. Legg til termisk isolasjon, spesielt i tak og yttervegger. Overvei å legge til et takvindu for å tillate i naturlig lys for en kunstneres studio.

Bygg opp gulvet slik at det er nivået der dørene ble fjernet. Betonggulv er kaldt og hardt, så vurder å legge en bygning opp gulv på underlag på furring strips. Legg isolasjon mellom furring strips. Dette gulvet kan fylles med teppe, fliser eller konstruert tre.

Installere inventar og apparater slik som skap, benkeplater og baderomsfasiliteter, hvis det kreves i planen.

7.

Fullfør tak, vegger og gulv, arbeid topp til bunn.og tapet før du installerer gulvbelegg. Monter alle støping og trim, innerdører og elektriske armaturer.

Tips og advarsler

 • Med mindre du er trygg på dine ferdigheter, ansett en profesjonell for alle jobb som kan være farlig, spesielt elektrisk arbeid.
 • Kjenn deg selv med nasjonale og lokale byggekoder før du begynner planlegging.
 • Bruk alltid trygge rutiner når du slår eller bygger, spesielt når du bruker kraftverktøy . Bruk vernebriller, hørselsvern og hansker.
 • Garasjeportfjærer, særlig enkeltvridningsfjærer montert over døren, er under høy spenning og kan pakkes ut med stor kraft. Vurder å ansette en garasje dør entreprenør for å fjerne dørene hvis du har denne stilen våren.
 • For villaeiere på jakt etter ny bolig eller arbeidsplass, gir en garasje konvertering mening. En garasje tilbyr et ferdig lukket rom hvor den tyngste konstruksjonen fungerer --- innramming, tak og sidespor --- er allerede ferdig. Det betyr ikke at et konverteringsprosjekt er enkelt: Noen jobber går utover mulighetene til alle, men erfarne ombyggere. Men nesten alle gjør-det-selv-selgere kan takle noen oppgaver.

  Nøklene til vellykket gjennomføring har en plan for det nye rommet, og takler trinnene for å komme seg i en logisk rekkefølge. Hvert av bygningens systemer er påvirket av en konvertering, så forberede seg på å lære nye ferdigheter eller få profesjonell hjelp.

  Andre artikkelen

  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Trykkbehandlingen av tre
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
  Slik Remodel Bath Tile
  DIY Betongpolering
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Instruksjoner for rørtråd
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Hva er fordelene med treskruer?
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Trappskinnebehov
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Slik installerer du en badekarplate