Slik installerer du en skrue på en tubutløp

Slik installerer du en skrue på en tubutløp 

1.

Vri den gjengede forlengelsen av røret som rager ut fra veggen med Teflon-trykk. Dette fleksible båndet bidrar til å skape en vanntett tetning når tuten er festet til røret.

2.

Legg tubetutløpet over det fremspringende røret og passe til det gjengede forlengelsesrøret . Vri med urviseren til tuten strammer til veggen. Riktig stramming oppstår når tuten peker ned mot karet gulvet og vil ikke gi en annen revolusjon til nedadgående stilling.

3.

Legg sømmen der karetutløpet møter veggen. Legg en perle av caulk rundt karetutløpet og bruk en våt finger til å glatte caulken på plass og skape en tetning mellom tuten og veggen.

Tips og advarsler

 • Hvis røret som rager ut fra veggen er for langt, bruk en rørnøkkel for å fjerne røret og erstatt det med en passende lengde nippel. En brystvorte, i rørleggerarbeid, er et gjenget rør tilgjengelig i forskjellige lengder og vanligvis solgt i trinn på 1 tommer. Fjern utstikkende rør hvis trådene er korroderte. Dette er ofte et problem i remodellerings- eller gjenoppbyggingsprosjekter.
 • Skru på tutene som passer på gjengede rør som strekker seg fra veggen. Kontroller tråder på røret før du kjøper en tut. Uhullede rør er ment for glidende tannstykker som holdes på plass med en skrue på undersiden av karetutløpet.
 • Skru på karetutløp, ett av to tut-festesystemer, passe på gjengede rør og installeres som en del av hjemmeplaningen. Tuten fungerer som et dekorativt element og kan også inneholde en avledere som endrer vannstrømmen til dusjhode. Installering av skruen på karetutløp krever lite mer enn noen få enkle forsyninger.

  Andre artikkelen

  Lydisoleringstips
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  DIY kjøkkenkiosk
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Slik fliser du en dampdusj
  Baderom Redecorating Tips
  Betong og hjemme reparasjon
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Hvordan å feste et tre tak
  Stålrammeverktøy
  Solenergi og arkitektur
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
  Design stil ideer for et toskansk tema
  Hvordan bruke en skrue pistol