Slik installerer du bambusgulv lim på en plate

Slik installerer du bambusgulv lim på en plate 

1.

Spre gulv lim langs en side av gulvet med trowel, ved siden av veggen der du vil starte. Spred det slik at limområdet kommer ut 2 eller 3 meter fra veggen.

2.

Sett den første raden med bambusplanker inn i limet, med den riflete siden av tungen -og-sporet kanter vendt mot veggen. Sett skur mellom brettene og veggen, med de tykke sidene av shimlene vendt nedover, for å skape et gap som gjør at treet i gulvet kan ekspandere med klimaendringer. Gapet vil bli dekket av gulvkledning senere. Koble brettene til slutt, kutt de siste i de to ender på en gipssåg for å passe.

3.

Koble tungen og sporene sammen for å ligge etterpå kurs. Fortsett over gulvet, kurs selvfølgelig, spre mer lim etter behov. Stagger endene av brettene mellom kurs ved å bruke forskjellige størrelser. Legg så mye av gulvet som mulig, til du er for nær motsatt veggen for å fortsette. La gulvet settes over natten.

4. Legg de siste par kursene , ved den fjerne veggen, på samme måte som før. Legg et 1/2-tommers mellomrom ved den fjerne veggen, og kutt det siste kurset av bambusplanker på lengderetningen på en bordsag om nødvendig. La det ferdige gulvet settes over natten.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du skjærer bambusplankene.
 • Bambus er et unikt alternativ til tregulv, med rikere farger og mer intrikate korn. Det legger seg vanligvis på samme måte som hardved --- og, som hardved, som inkluderer muligheten til å lime gulvet ned i stedet for spikring. Hvis du legger bambus på en betongplate, som i en kjeller, så er det negler Vant ikke arbeid, så du vil gå med lim-ned-alternativet. Sørg for at det ikke er fuktproblemer med gulvet før du begynner.

  Andre artikkelen

  Trappskinnebehov
  Hvordan Remodel et loft soverom
  Teppegulv ulemper
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan oppusses Formica countertops
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Hvordan male badet
  Instruksjoner for rørtråd
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Cavity Wall Insulation Methods
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
  Grants å fikse opp historiske hjem
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Hook u0026 Loop Sleeving