Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim

Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim 

1.

Velg riktig vinylbaseboard for ditt rom. Mest molding vil være fire inches høy og ca 1/4-tommers tykk. For teppebelagt gulv, bruk den rullede basen vinyl trim, som har en rett bunn kant. For alle andre etasjer, bruk bølgetrimmen, som har en base som er litt flakket ut vekk fra veggen.

2. Legg ditt første stykke mot første hjørne. Start med hjørnet av den lengste veggen og støt den opp tett mot veggen. Hvis enden skal kuttes, se avsnitt 2 nedenfor for å kutte rundt hjørner.

3.

Fjern støpingen fra veggen og legg den med forsiden ned på et tre eller arbeidsbenk. Bruk din hakkede trowel, dekk baksiden av bordplaten med base lim. Sørg for at hele overflaten som kommer til å røre veggen, er dekket, men legg den ikke på for tykk. Tricket er å holde trowel i en 45 grader vinkel mens du sprer limet.

4

Press vinyltrimmen opp mot veggen og trykk godt fast langs hele sokkelen for å feste den til veggen. Hvis trimmen stikker ut for langt, kan du bruke mer lim enn nødvendig. Bruk hendene og trykk langs vinyltrimmen, sørg for at den er jevn med bakken.

5.

Gå tilbake og se etter støt og stiger i vinylbordet. Juster det som nødvendig før du beveger deg videre til neste stykke, beveger deg langs murene og hjørner av rommet ditt.

Skjærebånd

1.

Klipp stripene med en firkant til ender og ledd. Legg trimstykket der det skal gå og merk lengden med en blyant. Legg vinylplanken med forsiden ned på et bord eller arbeidsbenk. Legg plassen ned slik at den ligger ved siden av blyantmerket. Mens du holder torget ned f Irriterende, mål støpene flere ganger med en verktøykniv til du er helt gjennom. Lim stripene og kontroller for retthet når du er ferdig med å kutte.

2.

Vik vinyl trim rundt hjørner med hånden. Utvendige hjørner trenger ikke å bli kuttet helt gjennom, fordi støpingen dannes lett rundt utsiden. Når vinylplanken er brettet på riktig sted, bruk en verktøykniv for å kutte omtrent halvparten av tykkelsen på trimmen utenfor utsiden på utsiden av vinylplanken. Dette gjør at trimmen kan foldes pent rundt hjørnet av veggen. Lim og fest trimmen når den er kuttet.

3.

Kutt vinyl bordplaten slik at den passer pent inn i hjørnet av innsiden leddene. Mål lengden på vinyl som må klippes for å passe mot veggen. Legg vinylsiden ned og klipp trimmen ved hjelp av et verktøy kniv og firkant. må kutte hele veien gjennom baseboardet i ett forsøk. Bruk flere slag av kniven som scorer litt mer hver gang til du kutter hele veien gjennom. Lim vinylen på plass på det tidspunktet. For den tilstøtende siden av det innvendige hjørnet, kutte vinylbordsplaten for å passe formen på det allerede limte stykket. Du kan estimere ved å se på et stykke trim og bruke prøve og feil til du får det riktig. Lim det andre stykket sammen i skjøten når det er kuttet og passer fint.

4.

Lag en mal for innvendige hjørner etter at du har gjort ett vellykket kutt. Du kan gjøre dette med et stykke tykt papir eller papp.

5.

Arbeid deg rundt rommet som skjærer og limer i henhold til trinnene ovenfor til du er ferdig. Prøv å sørge for at utvendige hjørner har trimmer på hver side, og du trenger ikke å bli kuttet i nærheten av hjørnet.

Vinyl baseboard trim er en billig, elastisk og attraktiv løsning for å forsegle leddet av gulvet mot veggen. I motsetning til trebaseboard og trim, er vinyl vanntett og vunnet ikke på grunn av været. I tillegg er det enkelt å installere ved hjelp av noen baseboard lim og en verktøykniv. Vinyl trim passer best for høye trafikklokaler, som kjøkken og rekreasjon rom.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Ideer for en to-bil garasje
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik legger du laminatgulv
Verktøy for rivningsarbeid
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Baderom Redecorating Tips
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan klargjøre Trim Molding
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Typer av vinduer for et trehushus
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Betong og hjemme reparasjon
Hvordan gjenopplive et klatretør
The Best Soils for Compaction
Slik fjerner du gammel maskinvare