Slik Remodel Bath Tile

Slik Remodel Bath Tile 

1.

Fjern fugemasse fra mellom flisene med en fugelsag eller brukskniv.

2.

Fjern flisene fra gulvet, bruker en meisel og hammer. Arbeid til du enten kommer til undergulv eller tårepapirbunnen av mørtelmadrassen. Hvis flisen er installert på en mørtel seng, bruk en flat pry bar for å komme under flisen og pry den oppover for å fjerne den. Tile installert på en kryssfiner base bør fjernes før du har en lang rekke fliser fjernet fra kryssfiner. Bruk en sirkelsag for å kutte kryssfiner på rad og ta den av med gjenværende fliser som fortsatt sitter fast i kryssfiner.

3.

Rengjør og støv undergulvet. Gjør reparasjoner etter behov til undergulvet. Det skal være i orden og i god stand.

Installere nytt baderomskilt

1.

Mål rommet med et målebånd og klipp opp brikkbrettet til størrelse . Score bakerbrettet med et verktøykniv og bryt det fra motsatt retning.

2.

Spred tinsettmørtel på gulvet med en flislagt fliselegg. Plasser sementbrettet på mørtelet. Skru den på plass med en skrutrekker. Pakk sømmer i bakerbrettet ved å plassere maskebånd på dem og spre tinsettmørtel over sømmen med den flate kanten av den hakkede trowel. Vent til gulvet tørker i 24 timer.

3. Legg til flisen, som begynner med lengste veggen i rommet. Spred tinsettmørtelen med den hakkede trowelen vinklet i en 45 graders vinkel. Plasser hver flis i mørtel og sett en flis mellom hver flis. Klipp fliser med en fliserag. Vent 24 timer for tinnets mørtel å tørke.

4.

Påfør fugemasse, lakk det i fliseleddene med en gummiflotter. Pass på at hver ledd er fylt med fugemasse. Fjern ekstra fugemasse fra flisetoppene ved å løpe flyten over flisen ved en diagonal. Fjern rester fra flisene med en våt fugemassasje. Bruk rikelig med vann til å skylle svampen ut noen få fliser. Vent til fugemassen tørker i 24 timer.

Som alt annet i et hjem, kan bad fliser bli utdatert, slitt, farget, riper, sprakk og ødelagt. Remodeling bad fliser ved å installere nye fliser med tinset mørtel og fugemasse vil endre utseendet på ditt bad. Men før du kan installere ny flis, må du fjerne den gamle flisen.

Andre artikkelen

Baderom Redecorating Tips
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan isolere seg bak gips
Ny teknologi for hus
Stålrammeverktøy
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik fjerner du arklinoleum
Liste over verktøy for bygging
Slik installerer du Hardwood Trim
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Hvordan velge den beste type tre gulv
Slik installerer du en badekarplate
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Hvordan sette opp en stige
Typer av vinduer for et trehushus
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan gjenopplive et klatretør
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy