Peis Installasjonstips

Peis Installasjonstips  Når du tar på prosjektet med å installere en peis, vil prosjektets vanskelighet avhenge av plasseringen og stilen til peisen du vil installere. Enten du legger til peis på badet ditt eller på terrassen eller erstatter en eldre peis, kan du gjøre det selv.

En gasspeis er billigere

Det er billigere å installere en gasspeis enn en peisovn. Med en peisovn, det må ventileres, noe som krever installasjon av peisen og skorsteinen. Med en gasspeis er alt du trenger sentralenheten og et sted å koble til peisen, eller et stabilt sted for å sette gelenheten. Dette reduserer installasjonskostnadene. De er enkle å installere på en uteplass, i en leilighet, leilighet, RV eller hus.

Installere en gasspeis

Hvis du bytter ut en vedovn, må du lukke opp den gamle peisen skorsteinen for å blokkere utkast. Hvis den elektriske enheten passer inn i din gamle peis, kan du plassere den inne i den eksisterende ildåpningen. Hvis ikke, må du bygge en ny ild. Husk når du installerer at det må være et tilstøtende sted å plugge inn eller plassere gelenheten.

Tips for å installere en vedovn

Når du velger utformingen av vedovnen din og røret, er det noen faktorer som må vurderes. Du må vurdere gulv, vegger, ovnsrør og skorstein. Med en vedovn må du ha en skorstein. Når du designer en skorstein husk, jo høyere jo bedre. Den må stå minst tre meter over taket. Kaminen kobler ovnen til skorsteinen og bør være 18 tommer fra brennbare materialer. Det er forsiktig å ta med et varmeskjold i ditt design for å buffere ovnsrøret. Komfyren i seg selv må være åtte tommer unna brennbare materialer.

Klargjør gulvet

Hvis du velger å installere en peis, må du klargjøre gulvet. Når du velger gulvet ditt, må du ta hensyn til vekten på peisen din og den må oppfylle byggekoder og lokale brannkoder. Gulvet må være ubrennbart. Velg et materiale for gulvet som er minst 1 'tykt. Forbedre gulvbjelker med trebøyling for å hindre dem.

Installere skorstein Potter

Hvis du planlegger å installere en peis, vil du trenger å installere både en ildsted og en skorstein. Det er et enkelt prosjekt å installere en skorsteingryte. Det er et lite prosjekt med skorsteinpotter som er plassert på toppen av en skorstein. åpningen av skorsteinen. Dette vil forhindre at gjenstander kommer inn gjennom røret. Deretter skal du fjerne overflødig flisflis til den er i nivå med skorsteinens topp. På dette punktet legger du tre tommer mørtel rundt røragen og plasserer skorsteinen Skru inn mørtelen rundt undersiden av skorsteinen for å sikre at den er sikker.

Andre artikkelen

Verktøy for rivningsarbeid
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Slik installerer du Hardwood Trim
Ulike typer tre dører
Slik konverterer du en garasje til et studio
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Slik installerer du hardved på en betongplate
Stålrammeverktøy
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Betong og hjemme reparasjon
Ny teknologi for hus
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Hvordan bygge en handikapdusj
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Hvordan bruke en skrue pistol
Hvordan velge den beste type tre gulv
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Instruksjoner for å bygge hagehyller