Materialeliste for å bygge et skur

Materialeliste for å bygge et skur  Materialene du velger å bygge skuret ditt, vil avgjøre prosjektets innvirkning på lommeboken. Før du velger materialer, sørg for å konkludere med dimensjonene for skurets størrelse. Dette vil påvirke mengden av materialene som er kjøpt og også størrelsen på budsjett. Ta hensyn til alle elementene du planlegger å lagre i skuret, så vel som det du anslår at du vil akkumulere over skurets levetid. Husk også tilstrekkelig gangplass, slik at du lett kan få tilgang til alt du har lagret. Du må balansere stil med funksjonalitet så vel som hvor mye type du kan bruke til å opprettholde skuret når du velger materialene.

Tømmer

Størrelsen på skuret bestemmer hvor mye tømmer du trenger. Sørg for å bruke premium tømmer, kryssfiner og tømmer for skuret ditt, da dette vil bidra til å bevare bygningens strukturelle integritet og øke levetiden. Trykkbehandlet tre er ideelt fordi det vil være mest motstandsdyktig mot naturlig slitasje. Du trenger materialer for å danne grunnlaget, fundamentet, gulvbjelker, gulv og innramming av skuret.

Siding

En rekke sideskjermalternativer er tilgjengelige for å imøtekomme dine behov og smaker. Naturlig trefelt som furu eller sedertre er de dyreste alternativene og vil kreve mest vedlikehold, som farging og maling. Dette vil gi bygningen en rustikk og landlig stil. Et mer vedlikeholdsfritt alternativ er vinyl sidespor, som det som vanligvis settes på hus. Dette krever lite eller ingen vedlikehold og vedlikehold for å holde bygningen ser ny. Vinyl kommer i en rekke farger og kan til og med bli laget for å ligne tre. T1-11 siding, kryssfinér siding med vertikale spor, er et økonomisk valg som også krever lite eller ingen vedlikehold. Vanligvis mer rimelig enn vinyl, den kommer i en rekke farger som passer dine stilbehov.

Bronse

Bronse er belegget for taket som gjør at innsiden av bygningen er trygg fra elementene. Helvedesild som tre-flis helvetesild har en levetid på ca 25 år og er et grunnleggende alternativ for taket ditt. Arkitektoniske helvetesild har en lengre levetid, ca 30 år og har en mer komplisert visuell appell enn tre-kategorien. Begge typer helvetesild kommer i en rekke fargevalg. Antallet shingles kjøpt vil avhenge av størrelsen på taket og bygningen.

Vinduer og dører

Antall vinduer og dører du trenger vil mest avhenge av hvilken størrelse som er nødvendig for å passe dine formål. Hvis du planlegger å bygge skuret for å lage et kunstnerstudio, vil det være nødvendig med mye naturlys og vinduer. Hvis skjulet skal lagre maskiner som en traktor eller gressklipper, kan det være nødvendig med en større dobbeltseng eller dør . Veid opp dine mål for bygningen å velge de mest økonomiske og logiske valgene for disse tilleggene.

Andre artikkelen

Liste over verktøy for bygging
Slik fjerner du lim på Formica
Hvordan lage en svalehale felles
Slik fliser du en dampdusj
Slik fjerner du gammel maskinvare
Hvordan å feste et tre tak
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
The Best Soils for Compaction
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Ny teknologi for hus
Betong og hjemme reparasjon
Grants å fikse opp historiske hjem
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Typer av vinduer for et trehushus
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan oppusses Formica countertops
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan lage undergulv i metallboliger