Lydisoleringstips

Lydisoleringstips  Styring av støyoverføring gjennom lydisolering av et rom kan oppnås ved å gjøre endringer i gulv, vegg, tak eller alle tre områder. Hvis du har et valg, bør du vite at strukturelle renoveringer for å gjøre et gulv lydisolert pleier å være enklere enn å lage et tak lydisolert. Moderne lydisolering er ofte rettet ikke så mye mot styring av støynivå, men mot å skape det perfekte miljøet for å nyte hjemmekinoanlegget.

Dobbeltspillkonstruksjon

Hvis du planlegger å bygge et nytt hjem eller legge til en rom som gir bedre lydisolering som dine eksisterende rom, bruk deretter dobbelt-stud-konstruksjon i stedet for enkelt-studkonstruksjon av vegger. Dobbelstoppkonstruksjonen er forskjøvet, noe som gjør at isolasjonen kan vikles mellom tappene for å hindre lydbølgene ytterligere.

Isolere metalldukverk

Enhver metallkanal som ikke er isolert, vil være svært effektiv for å sende lydbølger overalt huset. Oppvarmingskanaler bør være øverst på listen når det gjelder å legge til mer isolasjon for å hjelpe lydisolert ditt hjem. Oppdag uisolert metall inne i huset og sett det inn i isolasjon for å sikre et mindre støyende hus generelt.

Akustisk berøring

Akustisk berøring som brukes skal brukes på toppen og bunnen av gipsplater under installasjon. En hvilken som helst beholder hvor lyden kan komme inn i rommet, kan ha nytte av denne spesielle typen av caulk som fortsatt er tykk og klebrig i stedet for å tørke inn i en herdet overflate.

Lydisolering av kilden

I stedet for å bruke betydelige mengder penger som prøver å lydisolere rom mot støy, se på situasjonen fra det andre perspektivet. Finn kilden til de mest irriterende støyene og ta skritt for å isolere fra den plasseringen. Hvis støyen er relatert til kjøkkenutstyr, bør du vurdere å sette i korkfliser for å myke vibrasjonene. Hvis støyen hovedsakelig kommer fra utsiden, ta tiltak for å isolere åpninger gjennom hvilke vibrasjonene kommer inn som å installere doble vinduer og legge til værstripping til både dører og vinduer.

Lydmaskering

Hyggelig omgivelseslyd kan hjelpe å isolere mot ubehagelig støy. Invester i en innendørs foss for å gjøre uønskede lyder mindre påtrengende. Når du blir vant til bakgrunnsstøyen du ønsker, setter du deg langsomt til å ikke høre det, men fungerer fortsatt som akustisk maskering. En nøytral lyd som du har blitt vant til, kan hjelpe til med å avbryte andre lyder som ellers ville bli plagsomme.

Akustisk flislagt tak

En relativt rimelig måte å skape en effektiv lydbarriere for hele rommet er å installere akustisk flis tak. Dette er en spesielt nyttig lydisoleringsmekanisme hvis du bestemmer deg for å forvandle kjelleren til en mer nyttig plass. Et takhøyde laget av akustisk flis kan ikke bare isolere mot lyd fra huset ovenfor, men gir også den ekstra fordelen av maskering av lednings- og rørsystemer på selve kjellerloftet.

Andre artikkelen

Slik fjerner du gammel maskinvare
Hvordan bruke en skrue pistol
Hva er fordelene med treskruer?
Laminatgulv og tunge pianoer
The Best Soils for Compaction
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Typer HardiePlank Siding
Tile Floor Edging
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan lage et gulv for linoleum
Instruksjoner for rørtråd
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Hvordan lage en dørknap
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Instruksjoner for å bygge hagehyller
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Typer av vinduer for et trehushus
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon