Liste over verktøy for bygging

Liste over verktøy for bygging  Enten du er en profesjonell entreprenør eller bare et hus som ønsker å sette på et nytt tillegg i fritiden, trenger du en rekke verktøy for å få de forskjellige oppgavene gjort. Hvis du utfører spesialisert arbeid som tømrer eller murverk, kan du håndtere et mindre antall verktøy, men selv innenfor spesialiserte områder kan utstyrslisten være omfattende.

Tape Measure

Et målebånd er en av De grunnleggende verktøyene for byggearbeid. Den inntrekkbare og låsbare tapen gir enkel vertikal, horisontal og dybdemåling.

Kombinasjonsfirkant

Kombinasjonsfeltet er viktig for å markere elementer som må kuttes i størrelse. Kombinasjonsfeltet ofte erstatter den mindre tri-kvadraten fordi den har et nivå innebygd i håndtaket.

Hacksaw

En hacksaw er et nyttig verktøy fordi det kan klippe ikke bare tre, men metall og vinyl. Justerbare blader legger til sin allsidighet. 'Den komplette illustrerte veiledningen til alt solgt i maskinvarebutikker og hagesenter', bør det justerbare bladet være finere da materialet du så, blir tynnere.

Claw Hammer

En klohammer er praktisk på byggeplasser, uansett om jobb kaller for lett eller tungt feste. Balanse er et viktig element for å bruke dette allsidige verktøyet som driver negler med den flate siden og trekker dem ut med den dobbelte siden.

Skrutrekkere

Byggearbeid kan ikke gjøres uten et helt sett skruetrekkere designet for å møte spesifikke formål. Du trenger flere størrelser av flathodet og Phillips skruetrekkere. Spesialverktøy inkluderer en skrutrekker, stubbyskrutrekker og elektrisk skrutrekker.

Meisler

Tre meisler skal kun brukes til kutting av tre og de trenger bare av og til å være slått med en hengekøye. Kappearbeid for en byggeplass bør gjøres med bare hendene og en tre meisel. En kald meisel brukes til å kutte eller danne andre materialer som metall, murstein og betong.

Trådløs kraftbore

Den trådløse strømboreren er et viktig verktøy for byggeoppleggsarbeid og andre steder der elektriske ledninger gir et problem. Du bør alltid ha et helt oppladet ekstrabatteri for å fortsette å jobbe med en trådløs boring når strømmen går tørr.

Plasterer s Trowel

En plasterer s trowel brukes til å påføre gips eller sement på vegger. Denne store trowel kan også brukes til å glatte plaster når den er blitt fast.

Gjensidig sag

The gjensidig sag er brukervennlig ul på grunn av allsidigheten til sine forskjellige kniver designet for vanskelige kutt på metall, tre og plast.

Betongblander

Betongblanderen er et tungt verktøy som kan blande store mengder betong. Det kan være bensindrevet eller elektrisk. Ikke glem: Trommelen må rengjøres umiddelbart etter bruk og før herdet sement kan forårsake skade.

Andre artikkelen

Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Betong og hjemme reparasjon
Slik fjerner du arklinoleum
Slik bytter du en kranettlampe
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Baderom Redecorating Tips
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik legger du laminatgulv
Typer av vinduer for et trehushus
The Best Soils for Compaction
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Hvordan klargjøre Trim Molding
Verktøy for rivningsarbeid
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan gjenopplive et klatretør
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer