Laminatgulv og tunge pianoer

Laminatgulv og tunge pianoer 

Laminatgulv

Laminatgulv gir utseendet til tre, stein og keramikk til en mye billigere pris. Den kombinerer lag med melaminharpiks, fiberplater og et fotografisk bilde av tre, stein eller keramikk med laminering. Det tøffe, klare laget på toppen er hardt og beskyttende, men ikke uovervinnelig.

Typer pianoer

Horisontale pianoer varierer i høyde fra ca. 30 til 60 tommer. Spinneklaviet er det minste, på 36 til 30 tommer. Konsollen er et trinn større, på 40 til 43 tommer. Mest vanlige er studiopianoer, fra 45 til 50 tommer, med opprør som den høyeste på 50 til 60 tommer. Alle er ca 58 inches brede. Av de vertikale klaverene er babyen den minste, som starter ved 4-fots-11-tommer og går til 5-fots-6-tommer. Granden varierer fra 5-fot-7-tommer til 6-fot-5-tommer. Konsertgrands, som ikke vanligvis finnes i boliger, er 9 fot lange. Alle vertikale pianoer står på tre ben, og tastatursiden er ca 58 tommer bred.

Størrelse

Pianoer er tunge, i vekt fra 300 til 1200 kg. Små spinetter varierer fra 300 til 450 kg .; konsollpianoer, ca 400 til 550 lbs .; studio oppreist, ca 500 til 800 lbs .; og grand pianoer, ca 500 til 1200 lbs. Flytting gjøres best av fagpersoner.

Skadeforebygging

For å forhindre langvarig skade på laminatgulvene med et tungt piano, bør caster-kopper brukes under hvert pianoben. Lucite-, gummi-, plast- og treboks-kopper er alle effektive for å beskytte gulvene mot riper.

For stående pianoer, vil et ansikt-ned-teppe under pianoens harpebase også beskytte gulvet fra alle kanter.

For alle pianoer er området der fotene hviler for å spille pedaler og de faktiske pedaler også en bekymring. En beskyttende plastplate eller et lite, attraktivt teppe vil beskytte dette området mot slitasje.

Advarsel

De andre risikopianene som er tilstede for laminatgulv, er riper mens de flyttes. Profesjonelle piano movers er eksperter på å forhindre skader på gulv mens du flytter pianoer, men hvis du forsøker å flytte pianoet selv, bruk en nedtatt teppe under eller et produkt som Florguard. Florguard er et sett med hvite plaststrimler som vil beskytte gulv mens du flytter eller betjener tunge gjenstander. Laminatgulv og tunge pianoer er en potensielt skadefremkallende og likevel visuelt tiltalende kombinasjon. Uansett om du har spinn, konsoll, oppreist eller flygel, er disse instrumentene tungt, klumpete å bevege seg, og det kan tøffe eller skrape gulv. Med riktig omhu og forebygging kan pianoer sitte på laminatgulv uten å forårsake riper, merker eller innrykk.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Trykkbehandlingen av tre
The Best Soils for Compaction
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan gjenopplive et klatretør
Slik installerer du Pergo laminert gulv
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan velge den beste type tre gulv
Stålrammeverktøy
Baderom Redecorating Tips
Typer av vinduer for et trehushus
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Betong og hjemme reparasjon
Ideer for en to-bil garasje
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan Bytt Dusj Caulking