Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk

Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk  Kjøkkenet tar ofte senter i hjemmet som et samlingssted for måltidspreparasjon og samtale, men i mange hjem dobles det som et kontor. Regning med betaling, lekser og Internett-oppskrift blir ofte utført der, og det kan også fungere som et meldingssenter. Alt som trengs er full veggskap, noe som betyr en kombinasjon av øvre og nedre enheter, og et innebygd skrivebord for å enkelt integrere et kontor i nesten hvilket som helst kjøkkens fotavtrykk.

Plassering

Det beste stedet å plassere en kjøkkenkrok er av til side - borte fra ovnen, prep tellere og vask, og ut av primære trafikkområder. En delvis vegg i kjøkkenets inngang kan inneholde en tre skuff, innebygd skrivebord, toppet med veggen skap som gir utseendet på en hutch eller armoire. Et hjørne kan omdannes til et koselig kontorområde ved ettermontering og fjerning av noen skap.

Mellomrommet Konverteringer

Når midten av ditt hjem er kjøkkenet, konverterer vaskemaskin og tørketrommelskapet eller et pantry skap i en kjøkken kontor er en god ide om det er plass til vaskemaskin og tørketrommel i kjelleren og mange skap for å holde pantry elementer. Området kan være så enkelt som to lukkede oppbevaringsskap, åpne hyller for kokebøker og kunstobjekter, og et skrivebord med to skuffer for små gjenstander og en stor skuff for å hengende filmapper.

Desk Heights

Et tradisjonelt skrivebord er 28 til 30 inches høy, med et 25-tommers knehull. Hvis du vil beholde mer kontinuitet med kjøkkenbordene dine, må du holde skrivebordshøyden på en tradisjonell 36-tommers tellehøyde og planlegge å bruke en avføring eller stol utformet for motstandshøyder. Eller den på farten familien kan velge et 'stående eneste' område som holder skrivebordshøyden på 36 tommer og har hele plassen under fylt med skuffer og skap.

Materialer

Nøkkelen til å lage et kjøkken kontorblanding med resten av kjøkkenet bruker samme kabinett og overflate. Hvis skapene dine er lønn, skal kontorskapene være lønn. På samme måte, hvis benkeplater er granitt, bør skrivebordet være den samme granitten. Du vil opprette et 'sømløst' utseende.

Viktige detaljer

Overvei strømuttak i bakplaten eller skjult i skap for lading av mobiltelefoner og annen elektronikk; en desktop cut-out for datamaskin ledninger; en korkplate som liner de innvendige øvre skapene for kalendere og notater; pinner for nøkler; cubbies for reservedeler og førstehjelp forsyninger som funksjoner for ditt kjøkken kontor. En godt planlagt design krever mye forethought.

Andre artikkelen

Betong og hjemme reparasjon
Liste over verktøy for bygging
Verktøy for rivningsarbeid
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan gjenopplive et klatretør
Typer av vinduer for et trehushus
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan klargjøre Trim Molding
Ideer for en to-bil garasje
Slik legger du laminatgulv
The Best Soils for Compaction
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Instruksjoner for rørtråd
Slik fjerner du gammel maskinvare