Kjeller Toalett Valg

Kjeller Toalett Valg  Mange klager over at de trenger et ekstra bad eller toalett. Et alternativ å vurdere er å installere et toalett i kjelleren. Selv om rørleggerarbeid typisk er utformet på hovedstaden for å bruke tyngdekraften for å fjerne avfall og transportere det til avløpet, er det flere alternativer som gjør kjelleren toaletter mulig.

Avløpsutløser

En løsning for rørleggerarbeid er et kloakkavløp ejektor. De er vanligvis i den nederste delen av huset. De samler alt kloakk fra huset og pumper det til en rørledning som forbinder hovedrørledningen. En ulempe ved en avløpsvann er at de må være så lave som mulig for alt husholdningsavløp å mate inn i det, og er vanligvis installert i kjellergulvet. Dette betyr å slå opp gulvet for å installere enheten. Et annet problem med kloakkutkastere er deres tendens til å slippe avløpsluft.

Macerating Toalett

En macerating toalett slipper fast avfall i en slurry og pumper det ut gjennom de viktigste kloakklinjene. Fordi macerating toaletter reduserer alt avfall til væske, er det mindre trykk som kreves for å pumpe avløpsvannet opp for å bli med i de forhåndsdefinerte avløpsrørene. Den viktigste fordelen ved dette systemet, over tradisjonelle avløpsutkastere, er mangel på rørleggerlinjer i gulvet. Du kan kjøre alle armaturer og rør på gulvnivå eller høyere.

Komposterings toalett

Innekompost toaletter fungerer uten å tappe inn i kloakkledninger. Med komposting toaletter spyles avfall inn i et avfallskammer. Oppvarmet luft strømmer inn i kammeret for å fordampe all fuktighet fra avfallsmaterialet. Da bryter naturligvis forekommende bakterier i luften ned i rent, luktfritt smuss. Du tømmer dette næringsrike smusset fra kammeret og bruker det som hage kompost. Den primære ulempen er at du må rengjøre avløpsrommet hele tiden.

Forbrenningsrørstoff

Forbrenningsrommet krever ikke kloakkledninger for å fjerne avfall heller. Forbrenningsgardiner trenger ikke engang vannledninger til dem, bare strøm. Du setter inn en papirforing i bollen. Når en gang er brukt, faller liner og waster i et rom under bollen. Der, er foringen og alt avfallet umiddelbart redusert til aske. Som et komposterings toalett må forbrenningsgardiner tømmes ut så ofte.

Andre artikkelen

Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Betong og hjemme reparasjon
Instruksjoner for rørtråd
Laminatgulv og tunge pianoer
DIY Betongpolering
Slik installerer du en badekarplate
Hvordan lage et gulv for linoleum
Peis Installasjonstips
Hvordan sette opp en stige
Hvordan velge den beste type tre gulv
Trykkbehandlingen av tre
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan isolere seg bak gips
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Cavity Wall Insulation Methods
Hva er fordelene med treskruer?
Baderom Redecorating Tips
Slik legger du laminatgulv