Instruksjoner for å bygge hagehyller

Instruksjoner for å bygge hagehyller 

1.

Lag et lite skur for å lagre plen eller hageforsyninger som er ca 6 fot med 8 fot. Skiss en grunnleggende rektangulær bygning med et enkelt A-taktak i 30 graders vinkel på begge sider. Bygg et større skur hvis du planlegger å lagre både hageutstyr og plenutstyr. Tillat en plass på minst 10 meter med 12 fot for å gi plass til å kjøre en ridning gressklipper på innsiden. Plasser hver side av taket i en 45 graders vinkel, hvis du planlegger å lagre gjenstander i loftet av bygningen.

2.

Kjøp 2- x 6-tommers salt- behandlet tømmerbrett for å konstruere rammen. Få resirkulert 3/8-tommers trefelt eller 1/2-tommers kryssfiner for å dekke yttervegger. Kjøp en god maling eller flekk for å gjøre skuret lenger når det er bygget. Konstruer en betongbase for gulv, hvis du har råd til det. Lag denne basen med 2- x 6-tommers tømmerplater for å tillate en betonghelling 6 tommer dyp.

3.

Utform skuret til å være ikke mindre enn 7 meter høyt inne. Legg rom ved inngangen til å bygge en betongramme bred nok til å kjøre en ridning gressklipper innvendig, hvis du har en. Bruk kryssfiner og 10-tommers innsatser for å konstruere skjemaet for rampen. Skrå rammen for å holde betongen hellet fra 6 inches på skurdørkanten til 1-tommers på kanten mot plenen. < /p>

4.

Cover utsiden av skuret med sidespor eller kryssfiner. Bruk en elektrisk skrutrekker for å sikre sidesporet med 4-tommers rustfritt stålskruer. Nail u0026 # xBD; -inch utvendig -grade kryssfiner på taket som skaper et overheng på 8 til 12 tommer. Legg til overlappende metallplater eller asfalt helvetesild. Sikker tre eller metall trim med skruer rundt utsiden av bygningen ved takoverheng for å skjule hull og holde regn ut.

5.

Bygg doble dører for skuret som åpner utover. Bruk 2 x 4-tommers tømmerplanker til å bygge dører med en øvre og nedre ramme i X-form for ekstra styrke. Installer 3/8-tommers trefelt over dørrammen. Hengsel de doble dørene for å lukke i midten. Monter dørene på skuret med fire sett med tunge hengsler for hver dør.

Tips og advarsler

 • Monter pennbrettene inne i arket for å henge hageverktøy eller plenutstyr. Konstruer en kryssfiner benk av 1/2-tommers eller 3/4-tommers kryssfiner over 2- x 6-tommers bordrammer for å sitte på for å fjerne gamle støvler eller sko.
 • Aldri bygge opp et lagringshus nær huset. Hvis noe i skuret skal ta ild, vil du at brannen skal være borte fra ditt oppholdsrom. Oppbevar bensin i skuret bare hvis det er mye ventilasjon og skuret vil ikke overopphetes.
 • En hage skur kan holde mye plenen utstyr og rot som ellers ville fylle opp garasjen eller kjelleren. Du kan bruke mange resirkulerte materialer i å bygge et skur, så det trenger ikke å være et dyrt tillegg til eiendommen. Grunnleggende tømmer- og takmaterialer går langt i å skape en fin skur. Bruk tid på designdetaljer, så at det ferdige produktet vil være en du vil være stolt av.

  Andre artikkelen

  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Ny teknologi for hus
  DIY kjøkkenkiosk
  Verktøy for rivningsarbeid
  Slik installerer du dusjpaneler
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik fjerner du arklinoleum
  Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Baderom Redecorating Tips
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed