Hvordan sette opp en stige

Hvordan sette opp en stige 

1.

Kontroller forlengelsesstigen for å se at rammen ikke er skadet, at løpene er faste, og at alle trekker tau og maskinvare, slik som runglåsene og hettestyrene er i god stand Arbeide rekkefølge.

Stå stigen på sine to føtter på solid, jevn bakke ved siden av bygningen eller annen struktur du trenger for å få tilgang. Hvis stigen er utstyrt med nivelleringsben, kan disse benene kompensere for mindre enn ideelt terreng.

3.

Hold stigen rett opp og ned. Trekk på tauet fra bak stigen, og løft forlengelsesdelen av stigen. Løft forlengelsesstigen noen få inches over ønsket høyde, og senk deretter stigen slik at runglåsene låses på en rung og låser stigen i ønsket høyde.

4.

Løs toppen av stigen mot bygningen, hold et forsiktig øye på de to fotene på bunnen for å sikre at de ikke beveger seg. Når stigen kommer i kontakt med bygningen, må du kontrollere at stigenes føtter er sikre.

Se på det øverste, flate området på hver av stigenes skråninger. Stigens tilting mot bygningen skal være i en vinkel slik at flatt område på løypene er parallelt med jordoverflaten. Hvis den flate flaten på løpene vender mot bygningen, plasser du stigen ved å bevege føttene mot bygningen. Hvis den flate flaten på løypene skråner bort fra bygningen, gir en større vinkel er nødvendig for å betjene stigen på en sikker måte, så plasser stigenes føtter lenger bort fra bygningen.

Tips og advarsler

 • Hold minst 10 fot fra overhead e lektriske linjer.
 • Ikke bruk stigen på en blåsig dag.
 • Extension stiger brukes til å nå høye, ut-av-vei steder som øvre rekkevidde av et hus eller grener av et tre. Forlengelsesstiger kan være ganske farlige hvis de ikke er riktig plassert på solidt, jevnt underlag. Det må også utvises om ikke å overstige stigen, særlig eldre stiger, noe som kan føre til at den spenner i midten når den er under klatrevekten.

  Andre artikkelen

  Liste over verktøy for bygging
  Ulike typer tre dører
  Hvordan isolere seg bak gips
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Snekker Måleverktøy
  Slik fjerner du arklinoleum
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Slik installerer du en badekarplate
  Betong og hjemme reparasjon
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim