Hvordan oppusses Formica countertops

Hvordan oppusses Formica countertops 

1.

Damp en ren, myk klut i varmt vann blandet med mildt oppvaskmiddel. Tørk av telleren med denne tøylen, fjern overflate støv og smuss. Skru med laken for å fjerne overflate flekker som kaffe eller dryppmerke.

2.

Skyll overflaten med et fille fuktet i rent vann for å fjerne resterende såpe. Ikke flom overflaten, da vannet kan lekke inn i sømmer og forårsake hevelse. Tør overflaten grundig med et rent håndkle for å unngå vannlekkasje.

3. Bruk en allsidig rengjøringsmiddel til flekker. La rengjøringen sitte på flekken i fem minutter, og så flekk flekken med en ren, fuktig fille. Skyll med et klut fuktet med rent vann for å fjerne resterende rengjøringsmiddel.

4.

Damp en rag med mineralsk spiritus eller denaturert alkohol og skrubbe for å fjerne stubbige flekker. Noen tøffe flekker, inkludert matfargestoff eller fingeravtrykk, kan kreve gjentatte rengjøringer. Skyll overflaten med rent vann etter at noe rengjøringsmiddel er brukt, for å unngå å innta kjemikaliene når du kokker.

5. Bland panne med vann til det danner en pasta som ligner tannkrem. Påfør forsiktig denne limen på områder med ekstremt sta plener. Ikke gni eller skrubbe med denne pastaen, da det vil være slitende og kan forårsake riper. Spred pastaen over flekken og la den fungere på å tegne flekken i 10 minutter.

6.

Tørk opp natronen med en ren fuktig klut. Gjenta applikasjoner som nødvendig for å fjerne flekker. Skyll området helt med en fuktig klut for å fjerne rester.

7.

Kontroller kantene for å se om du har løs laminat. Hvis du finner noe, lim det tilbake på plass med kontakt sement eller annet industrielt lim. Juster laminatet nøye. Hvis du bruker kontakt sement, vil bindingen være permanent så snart limen berører overflaten.

8.

Vik maskeringsbånd eller malers tape rundt reparasjonsområdene for å holde Reparasjon på plass når klebemiddelet tørker. Fjern båndet etter 48 timer.

9. Bruk en selvrensende benkevoks til Formica for å gjenopprette glans og for å forhindre fremtiden farging. Følg alle produktinstruksjoner vedrørende bruk av dette materialet, da forskjellige produkter kan ha forskjellige instruksjoner.

Tips og advarsler

 • Finn rekvisita for å pusse opp Formica på maskinvare, forbedring av hjemmet og kjøkken spesialister.
 • Bruk aldri slipemidler eller sterke kjemikalier for å rengjøre eller gjenopprette Formica, da disse materialene kan skade laminatbenken eller forårsake riper i Formica-overflaten.
 • < li> Stor skade i Formica, samt hele seksjoner som skiller seg bort fra overflaten, må håndteres av en profesjonell installatør eller restorer. En del av denne typen skade ma Du må bytte ut hele benken. Formica benkeplater er kjent for deres robusthet og nytte; Disse laminatflatene er generelt enkle å rengjøre og motstandsdyktige mot riper og annen overflateskade. Slitasje på tid vil redusere overflaten, og Formica-benken kan vende seg fra noe å skryte av til noe å dekke opp. Hvis flekker eller løse kanter har ødelagt din Formica, ta deg tid til å lyse opp utseendet til kjøkkenet ditt med litt grunnleggende oppussing.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Design stil ideer for et toskansk tema
  Slik fjerner du arklinoleum
  Hvordan sette opp en stige
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Hvordan lage en dørknap
  Cavity Wall Insulation Methods
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Slik installerer du en badekarplate
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Stålrammeverktøy
  Hvordan stikker fliser til tre
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Ny teknologi for hus