Hvordan lage undergulv i metallboliger

Hvordan lage undergulv i metallboliger 

1. Legg et stykke kryssfiner på de bare metallbjelkene med treets lange akse etter metallet. Skyv kryssfiner i hjørnet der du ønsker å begynne. Merk hver ende av kryssfiner med blyanten din midt på nærmeste bjelke. Lag en linje mellom blyantene dine med kalkboksen. Klipp langs linjen med sirkelsagen din for å gjøre kryssfiner bare bred nok til å nå midtpunktet av bjelken. Løft kryssfiner, sprøyt en lim lim på toppen av hver bjelke og legg treet tilbake i hjørnet.

2.

Bor gjennom treet og metallet hver 10 tommer langs Lengden på kryssfiner langs hver bjelke. Skyv en bolt gjennom toppen av hvert hull. Klatre under treet, skyv en vaskemaskin på hver bolt, vri på en mutter og stram den med justerbar skiftenøkkel.

3.

Fortsett å legge kryssfiner på bjelkene for å dekke gulvet . Kutt hvert stykke kryssfiner for å bryte i midten av en bjelke. Trim lengden på kryssfiner slik at sømene er adskilt med minst 12 tommer. Påfør lim til hver bjelke før kuttebitene legges og boltes på plass.

4.

Påfør en limkledning perpendikulær på kryssfinerens lengdeakse. Legg en perle lim hver 18 tommer. Spill et stykke kvart-tommers kryssfiner på toppen av limet. Spik kvart-tommers kryssfiner til den fem-åttende-tommers kryssfinerbasen med 6d-neglene dine. Legg en negl hver 10 inches på rad langs lengden på kvart-tommers kryssfiner. Legg en rad med 6d negler hver 12 inches over bredden av topplaget av kryssfiner.

5. Fortsett liming og spikring av kvart-tommers kryssfiner over den eksisterende basen. Legg kvart-tommer treet vinkelrett på grunnlaget. Klipp veden når det er nødvendig for en skikkelig passform når du kommer til veggene motsatt fra utgangspunktet.

Metallbjelker er vanlige i produserte boliger. Å legge til en undergulv til metallbjelkene gir en solid base for installasjon av ferdiggulv. Vedlegg av undergulv til metallbjelker er litt mer utfordrende enn på et trebjelkehus. Spesielle teknikker og et dobbeltlag av kryssfiner er nødvendig for å feste undergulvene til metallbjelken og få en jevn, flat overflate som er nødvendig for installasjon av den nye gulvet.

Andre artikkelen

DIY Betongpolering
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Snekker Måleverktøy
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Ulike typer tre dører
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Laminatgulv og tunge pianoer
Stålrammeverktøy
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Liste over verktøy for bygging
Typer av vinduer for et trehushus
Instruksjoner for rørtråd
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Betong og hjemme reparasjon
Slik limer teppe til tre