Hvordan kutte en dør i en kjellerfond

Hvordan kutte en dør i en kjellerfond 

1.

Mål bredden og høyden på dørenheten ved hjelp av et målebånd. Legg til måling hvis du bruker knapper og hodestøtter for å installere døren. Bruk en filtmarkør og en krittboks for å overføre bredde- og høydemålingene til kjellerens fundament der døren skal installeres. Kontroller merkene med en 4 -foot nivå for å sikre at linjene er plumb og nivå.

2.

Hold en 16-tommers to-fire-fire blokk av tre vertikal, 4 til 5 fot opp og senteret i døråpningen som skal kuttes ut. Bor 2 eller 3 hull gjennom skogen og inn i fundamentmaterialet med en hammerbor og en 1/4-tommers murstein. Skyv tre 16 pennespiker inn i hvert hull og hamre dem for å sikre trebjelken til fundamentet.

3.

Kant et stykke tømmer i en 45 grader vinkel, eller i nærheten av den, mellom gulvet og blokk av tre. Gjenta treblokken og tømmerinstallasjonen på motsatt side av dørpartiet som blir fjernet, slik at det ikke kommer til å falle når betongsågodene er gjort.

4.

Kontroller betongsagen for eventuelle feil eller slitte deler. Tørk opp vannkilden hvis du bruker en våt sag og starter betongsåsen etter produsentens anvisninger.

5.

Klipp en horisontal linje så nær gulvplaten som mulig, etterfulgt av de vertikale linjene som ble knust med kritt, som arbeider fra bunnen. Hold begge hendene på sagen til enhver tid og ta pauser etter behov for å unngå tretthet. Klipp den øverste horisontale linjen sist. Hvis kuttene ikke gikk helt gjennom veggen på de første kuttene, gjenta trinnene på motsatt side av veggen, slik at kuttene møter opp .

Fjern kileplaten i retningen du vil ha kuttplaten til å falle, sørg for at ingen er i vei. Klipp delen i mindre stykker for enkel fjerning. Fjern eventuelle gjenværende fliser av betong rundt døråpningen ved hjelp av en murstein meislet og hammel. Sett inn døren.

Tips og advarsler

 • Kutting i grunnlaget for et hjem kan svekke veggens strukturelle integritet og / eller gulvet over det . Når du skjærer veggen, ser du etter et område som ikke støtter en strukturstråle. Sjekk om skjulte verktøy, for eksempel elektriske ledninger eller rørleggerarbeid, som kan være i veggen og unngå å kutte inn i dem. Unngå å kutte hull i et område hvor fuktighet og vann kan samle seg for å unngå dreneringsproblemer. Hvis du ikke er sikker på om en bestemt veggplass er trygt å kutte inn, ta kontakt med en bygningsingeniør før du lager døren.
 • Du kan kutte gjennom et hjemmets fundament for å legge til en dør med en betongsag. Betongsager er håndholdt gassdrevne verktøy som har mellom 12 og 18-tommers blad, avhengig av modellen. Jo større bladet er, Jo dypere det vil kutte. Både tørr- og våtklippt betongsag er tilgjengelig. En tørr sag vil gjøre kutt i betong uten å bruke vann, men kan skape mye støv og skal brukes i et godt ventilert område Våtkantsager må festes til en vannkilde som en hageslange.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en handikapdusj
  Hvordan bruke en skrue pistol
  Slik fjerner du arklinoleum
  Liste over verktøy for bygging
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Hvordan isolere seg bak gips
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Betong og hjemme reparasjon
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Trykkbehandlingen av tre
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Slik fjerner du lim på Formica
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik installerer du en badekarplate
  DIY Betongpolering
  Slik installerer du dusjpaneler
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  Typer HardiePlank Siding
  Hvordan finne baderomsoppbevaring