Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting

Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting 

1.

Gjennomfør et Internett-søk etter Energy Star-kvalifisert forfengelighet belysning og strips. Det finnes dusinvis av butikker som selger forfengelighet, men for å være sikker på at dine foretrukne modeller er Energy Star-rated, gå til Energy Stars nettsted og skriv inn det spesifikke produktet i søkemotoren.

2. < / p>

Skriv ned eventuelle merker og modeller du vil se personlig på en liste. Sørg for å inkludere spesifikke farger eller designtyper. Hvis du velger å kjøpe et kjøp online, må du være sikker på at selgeren har en returpolitikk slik at du kan returnere forfengelyset hvis det ikke var det du forventet.

3.

Gå til lokale bedriftsforbedringsbutikker for å begynne søket etter listede produkter. kan ikke finne forfengelyset på listen din, spør en ansatt for hjelp. Hvis de ikke har det spesifikke produktet du leter etter, spør dem om de kan bestille det. Du bør også se på lagerprodukter for å se om noen av dem passer dine smaker og behov.

4.

Se etter Energy Star-etiketten på forfengelighetspakken. Alle Energy Star-kvalifiserte produkter må tjene denne etiketten ved å oppfylle en rekke krav. Produktet må gi betydelige energibesparelser, være i stand til å betjene det tiltenkte formål enkelt og passere energiforbrukstesting. Hvis forfengelyset koster mer enn et ikke-Energy Star-kvalifisert produkt, må det bevise at forskjellen i kostnadene vil bli gjenvunnet gjennom energieffektivitet innen rimelig tid. Denne etiketten skal være på et opplagt sted på pakken. Vanligvis er det på forsiden og siden av emballasjen.

Tips og advarsler

 • Kjøp kompaktlysrør for enda mer energibesparelser.
 • Vaskemaskinen er en av de mest brukte områdene i ditt hjem. Standard lommelykt armaturer kan kreve mer strøm enn Energy Star-rated inventar, noe som resulterer i høyere strømregninger. Beslutningen om å kjøpe et Energy Star-kvalifisert vanity-lys er det første trinnet i å spare penger. Det er tusenvis av forfengelighetstilbehør å velge mellom, og shopping for en forfengelighet kan være forvirrende hvis du ikke vet hva du skal se etter.

  Andre artikkelen

  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik fjerner du arklinoleum
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Hvordan lage en svalehale felles
  Hvordan lage en dørknap
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Slik konverterer du en garasje til et studio
  Tile Floor Edging
  Slik limer teppe til tre
  Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
  Hvordan isolere seg bak gips
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Typer av vinduer for et trehushus
  Slik installerer du en badekarplate
  Verktøy for rivningsarbeid
  Hvordan klargjøre Trim Molding