Hvordan isolere seg bak gips

Hvordan isolere seg bak gips 

1.

Bruk en studfinder til å finne alle ytterveggene. Marker hvert sted med et lite stykke maskebånd.

2. Legg en trinnladder midtveis mellom de to første studene og ha en hjelper stabil den mens du arbeider. Klipp et hull inn i gipset nær taket med en 3-tommers hullsag montert i en trådløs borer / driver. Lagre gipspluggen; Du vil bruke den til å lappe hullet etter isolering av veggene. Gjenta ved å bore et hull nær taket midt mellom hvert sett av ytterveggstenger.

3.

Trekk isolasjonsblåserslangen gjennom det første hullet og før det ned så langt som mulig det vil gå. Sett inn en lister rundt slangen og koble hullet for å hindre blowback når du jobber. Spør din hjelper til å slå på blåseren. Trekk slangen opp noen få meter hver gang du føler motstand. Fyll hulrommet med så mye isolasjon som det kan ta før du slår av blåseren.

4.

Gjenta til alle utvendige vegghuler er fylt med isolasjon.

5.

Slett et stykke snor rundt midtpunktet av en 5-tommers lang med 2-tommers bred stripe med 1/2-tommers kryssfiner. Sett støttestykket gjennom det første runde hullet og trekk strengen tett, sentrert i midten av hullet. Bor fire 1/16-tommers pilothull gjennom gipset og inn i støttestrimlen nær hvert hjørne. Sikre med fire gipsskruer, ved hjelp av bore / sjåfør og en Phillips hodeverktøybit. Sink skruene 1 / 16th av en tomme inn i gipset. Pass på ikke å rive gipsplaten.

6.

Sett inn gipspluggen i hullet og fest den med fire gipsskruer. Plasser en 4-tommers firkantet lapp med gipsmask over hullet. Påfør flere gipsplater på platen til du har bygget opp en jevn overflate flush med veggen.

7. Bruk en sandblokk og smør overflaten flush lett glatt med 120-grit sandpapir. Lakk plasten med en farge som passer til veggen. Gjenta med hvert hull rundt omkretsveggene.

Tips og advarsler

 • Ifølge US Department of Energy kan blåset celluloseisolasjon spare mellom 30 prosent og 50 prosent oppvarmingskostnader av en gjennomsnittlig størrelse hjemme.
 • Bruk vernebriller og en åndedrettsmaske når du blåser isolasjon i gips.
 • Hvis ditt hjem ikke har isolasjon, kan du enten leie en isolasjonsentreprenør eller løse problemet selv. Uansett er løsningen å blåse celluloseisolasjon mellom veggstengene. Fordi celluloseisolering er laget av 85 prosent resirkulert papir og papp, er det et miljøvennlig materiale. Det har også en høy R-faktor, noe som betyr at den har gode isolerende egenskaper, og den blir behandlet med borater, en brannhemmende klasse 1. Hvis du kan bruke hullsag og patch gips, kan du spare penger ved å takle jobben selv.

  Andre artikkelen

  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik bytter du en kranettlampe
  The Best Soils for Compaction
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Slik installerer du dusjpaneler
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Slik fjerner du arklinoleum
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Typer av vinduer for et trehushus
  Liste over verktøy for bygging