Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range

Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range 

1.

Kontroller rommet du vurderer for ditt innendørs kjøreområde for å sikre at det er romslig nok, og viktigere at taket ditt er høyt nok. Ta et par langsomme øvelser svinger mens du er i rommet. Sjekk om det er nok klaring for klubben din under tilbakeslag og gjennomføring. Hvis klubben din ikke rammer taket, er rommet ditt stort nok til et innendørs kjøreområde.

2.

Forskningsspesifikke produkter for ditt innendørs kjøreområde. Golfnett og treningsmatter kommer i flere varianter. Golfmatter kan være utstyrt med ett eller alle av følgende: grovlenget torv, fairway-lengdegris, en innebygd tee (vanligvis gummi), som kommer i forskjellige størrelser. Prøv dem ut på en lokal golfforretning, hvis det er mulig, og velg den matta som passer best for deg.

3.

Plukk ut et golfnett på en lokal forsyningsbutikk eller kjøp en på nett. Golfnett kommer i en rekke størrelser og kan være utstyrt med et mål eller en markør. For eksempel måler Golf Galaxy Driving Cage Net på 8 fot med 10 fot, mens Golf Galaxy's Giant Hit Net er 9 fot ved 12 fot. Velg i henhold til hvor mye plass du har, samt hvilken type mål som interesserer deg mest.

Sett opp både treningsmatten og nettet. Sett nettverket relativt nær møtten, slik at du unngår muligheten for å savne det helt og ta en sjanse å ødelegge rommet ditt som ditt driving range er inne.

5.

Kjøp en pakke med billige baller. Ta ut klubber og begynn å trene. Dra nytte av det faktum at du har et individuelt oppsett som gjør det mulig å gjenbruke golfballene dine. Å ha et oppsett som dette vil spare deg for reisetid til spekteret og pengene som tilbys på en bøtte med baller.

Tips og advarsler < / h4>

 • Du kan studere svingen din ved å installere et speil på veggen over fra treningsmatten.
 • Å sette nettet for langt unna øker ikke bare muligheten for å savne nettet og skade inn i rommet ditt, men det kan også skape en ricochet-effekt der ballen spretter tilbake og skader deg.
 • Som mange idretter kan golf bli en avhengighet, og å få nok tid på rekkevidde eller golfbane er komplisert av kostnad og nærhet. Golf er et vanskelig spill å mestre og krever vedvarende praksis å være en kompetent spiller. Det er relativt enkelt å sette inn et innendørsområde, forutsatt at du har plass, og det kan gi deg konstant praksis. Dette gir deg tid på kurset for å nyte spillet og dine kolleger, i stedet for å forbanne ditt stykke.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak
  Ulike typer tre dører
  Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Slik limer teppe til tre
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Hvordan stikker fliser til tre
  Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
  Slik bruker du vinylgulv
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Baderom Redecorating Tips
  Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
  Hvordan lage undergulv i metallboliger