Hvordan bruke en skrue pistol

Hvordan bruke en skrue pistol 

1.

Legg skrueskiven med passende skruer. Noen skruepistoler er utformet for å bli lastet med en skruelåse, mens andre pistoler tar en rett strimmel av skruer.

2.

Trykk skruepistolen mot overflaten og press langsomt Utløseren til å skille ut en skrue. Hold pistolen flatt mot veggen og hold den fast som pistolen vil sparke litt tilbake, da den tvinger skruen ut av kammeret.

3.

Juster skruehøyden for å justere skruehodene flush med veggen. Din skruepistol skal ha en justeringsratt som kan dreies for å kjøre skruen dypere inn i veggen hvis den stikker ut for langt. Kjør en annen skrue inn i veggen for å sørge for at skruehodene er jevne med overflaten før du fortsetter med prosjektet.

Tips og advarsler

 • Endre dybden av skruene sakte for å være sikker på at du ikke kjører dem for langt inn i overflaten. Hvis du justerer knappen for mye, vil du bli igjen med innrykk rundt skruene dine som må fylles ut senere.
 • Ta på hansker og øyevern før du prøver å bruke pistolen. Skruepistoler løser skruer med høy hastighet, og du kan bli alvorlig skadet hvis du ikke har den riktige beskyttelsen. Hvis du arbeider med gips eller andre sprø overflater som kan støte eller flake, bruk en langermet skjorte for å holde deg ren mens du jobber.
 • Ikke la barn bruke skruepistoler uten riktig tilsyn.
 • Hjem forbedring prosjekter er en av de vanligste måtene å verdsette til ditt hjem. Fra store prosjekter som komplett romoppussing til små prosjekter som å legge til treverk, kan det være en morsom og funksjonell tidsfordriv å jobbe hjemmefra. Oppussingsprosjekter krever en rekke verktøy, inkludert spiker- og skruepistoler. Å bruke en skruepistol er ikke vanskelig.

  Andre artikkelen

  Verktøy for rivningsarbeid
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Instruksjoner for rørtråd
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Trappskinnebehov
  Ny teknologi for hus
  Slik limer teppe til tre
  Betong og hjemme reparasjon
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Liste over verktøy for bygging
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik legger du laminatgulv
  Baderom Redecorating Tips
  Typer HardiePlank Siding
  DIY Betongpolering
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv