Hook u0026 Loop Sleeving

Hook u0026 Loop Sleeving 

Sleeving

Sleeving er prosessen med å koble opp elektriske ledninger til en enkelt gruppe ved hjelp av et tøft stoffmateriale. Sleeving er gjort enten for å kombinere to forskjellige kabler som kjører sammen, eller å kaste flere skjøtede ledninger i en gruppe som er både beskyttet og lett å håndtere. Disse ermene brukes ofte på datarbeidsstasjoner, hvor et stort antall kabler har en tendens til å interagere med hverandre, eller når de kjører ledninger for flere lamper eller høyttalere.

Hook and Loop

Hook and loop fester lar folk bruke sleeving for å raskt løsne hylsematerialet og deretter binde det opp igjen raskt. På den ene siden av ermet er kroken eller stoffet som låses inn i løkken. Velcro er en av de enkleste typer krok og sløyfemateriale som brukes til ermer, men noen ganger brukes også miniatyrfester.

Typer av krok og loop

Det finnes to generelle typer krok og sløyfe ermer. Den første typen er en rørlignende hylse som har en enkelt spalt kutt gjennom den som en åpning. Denne spalten kan unngås eller binde sammen ved hjelp av en krok og sløyfemekanisme som løper lengden, slik at brukeren kan forsegle slangen når kablene er inne. Den andre typen sleeving er mer som bred tape med en kant som fungerer som en krok. Når båndet er viklet rundt kablene, hakker det seg på hvert forrige lag, og binder seg på plass.

Fordeler

Hook and loop sleeving sparer tid. Med normal sleeving i rørformet form, må kablene binde sammen og deretter forsiktig dras gjennom røret, noe som kan ta lang tid, spesielt når lange ermer brukes. Forseglet slange må også kuttes og deretter herdes for å smelte flettede kanter, mens lakkkrok og sløyfemuffer kan passe til hvilken som helst lengde som er nødvendig.

Lagt til egenskaper

De fleste ermer inneholder en type motstand som gjør at de kan overleve i fiendtlig miljøer. Materialene er ofte UV, bensin og vanntett for å beskytte kablene inni. Andre kan være beskyttet mot kosmisk eller ioniserende stråling for spesielle anvendelser, for eksempel varme rør. Hook and loop sleeving er en type sleeving designet for å tillate elektrikere og de som jobber på kabler for lett å spleise eller kombinere ledninger. Forskjellige størrelser på ermer er laget for forskjellige typer kabel.

Andre artikkelen

Design stil ideer for et toskansk tema
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Trykkbehandlingen av tre
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Verktøy for rivningsarbeid
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik bytter du en kranettlampe
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Slik limer teppe til tre
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik legger du til Engineered Hardwood
DIY Betongpolering
Trappskinnebehov
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hva er fordelene med treskruer?
Kjeller Toalett Valg
DIY kjøkkenkiosk