Grants å fikse opp historiske hjem

Grants å fikse opp historiske hjem  Historiske hjem og steder i Amerika gir oss et kort innblikk i livene til menn og kvinner som hjalp oss med å finne vår store nasjon. Enten du besøker Thomas Jeffersons Monticello-plantasje i Virginia eller slavekvarteret i Bush-Holley-huset i Connecticut, er det en overflod av historie som fortsatt ligger innenfor veggene i disse forfedrebygdene. I et forsøk på å bevare det fysiske beviset på våre historiske røtter, tilbyr noen organisasjoner tilskudd til restaurering og vedlikehold av disse egenskapene.

Nasjonal tillitbeskyttelse

Nasjonalfondet Bevaringsfond gir penger til organisasjoner for å skaffe seg nødvendig kompetanse for planlegging fasen av historiske hjemme bevaring. Dette inkluderer arkitektur, arkeologi, engineering og arealplanlegging. Dette tilskuddet er også ment å gi pedagogiske aktiviteter for opplysning av publikum. Mengden av finansiering per prosjekt for 2010 er mellom $500 og $5000 og må matches av organisasjonen som gjør forespørselen.

Historisk bevaring

Siden 1968 har nasjonalparkstjenesten tilbudt finansieringsmuligheter gjennom sin historiske bevaring bevilgningsprogram. Siden 2005 har imidlertid programmet med orkaner Rita og Katrina i USA tilbudt tilskudd til restaurering og reparasjon av historiske boliger som er notert, eller er kvalifisert til å bli oppført, på det nasjonale registeret over historiske steder . Områder som har mottatt hjelp fra denne finansieringen, er Alabama, Mississippi og Louisiana.

Spar America's Treasure

Save America's Treasures (SAT) Grant-programmet er en av de største bidragsleverandørene i USA. Disse pengene kan brukes til beskyttelse og restaurering av bygninger og boliger av historisk betydning, samt distrikter, steder og gjenstander. Det gis penger til føderale, statslige og lokale myndigheter samt ideelle organisasjoner på tilsvarende måte. SAT, administrert av National Parks Service, har midler på ca $14 millioner tilgjengelig for regnskapsåret 2010.

Andre artikkelen

Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan gjenopplive et klatretør
Typer HardiePlank Siding
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik installerer du Pergo laminert gulv
DIY kjøkkenkiosk
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik limer teppe til tre
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
The History of Cavity Wall Insulation
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik legger du til Engineered Hardwood
Cavity Wall Insulation Methods
DIY Betongpolering
Hvordan lage et gulv for linoleum
Verktøy for rivningsarbeid
Ny teknologi for hus