Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer

Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer  Det er mange beslutninger som skal gjøres når man bygger eller ombygger et hjem, fra hvilket materiale som går på taket, om man skal bruke negler eller skruer som festemidler. Inkludert i dette er hvilken størrelse trepinner du bør bruke til å ramme bygningen. Ett alternativ er å bruke 2-by-8 studs. Det er flere fordeler med å bruke dette størrelseskortet når du rammer en bygning.

Styrke

Det er logisk at et bredere bord vil være sterkere enn en smalere. Fordelen med dette er at du kan spanne lengre avstander uten at du trenger støtteposter. For eksempel kan en standard 2-til-8 spenge 12 til 13 fot avhengig av tre-typen. En standard 2-by-6 kan spanne ni til 10 fot. Dette er viktig hvis du vil ha større rom.

Isolasjon

Når du bruker en 2-ved-8-stud, lager du et større hulrom for veggisolasjon. En ekstra to tommer isolasjon kan øke R-verdien med nesten 50 prosent. Dette er viktig for å holde oppvarming og kjølingskostnader til et minimum.

Verktøy

Når en bygning er bygget, kjøres verktøy som rørlegger og elektrisk gjennom vegger og gulv. Dette krever vanligvis å kutte hull i tappene og bjelker slik at ledningene og rørene kan komme igjennom. Et bredere bord gjør det mulig å løpe rørene og ledningene samtidig som bygningen er i orden. Dette kan være kritisk for å møte kravene til byggekode.

Andre artikkelen

Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Betong og hjemme reparasjon
Liste over verktøy for bygging
Verktøy for rivningsarbeid
Ny teknologi for hus
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan lage en dørknap
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Typer av vinduer for et trehushus
Hvordan sette opp en stige
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan stikker fliser til tre
Hvordan bruke en skrue pistol
DIY Betongpolering