Design stil ideer for et toskansk tema

Design stil ideer for et toskansk tema  Den gamle verdenens nåde av toskansk arkitektur går aldri ut av stil, og innlemming av noen av dens motiver kan forvandle til og med et rent utseende hus til en iøynefallende struktur. Tenk på elegante buer som flyter jevnt inn i kolonner, og villaer full av nåde og sjarm hvor da Vinci, Michelangelo og Botticelli kanskje har tilbrakt rolige dager maleri og skulptur. I dag kan denne stilen dupliseres raskt og rimelig med bruk av moderne materialer og installasjonsmetoder.

Buer

Et vanlig motiv i toskansk arkitektur er buen. Buer er vanligvis plassert på utsiden over hovedinnganger, terrasser og vinduer. Utendørs fasader og tillegg kan også bygges med buer og kolonner som støtter et lett tak. Noen boliger bruker også buer på interiøret, for å dele et rom fra en annen. De fleste buer kan enkelt bygges ut av kryssfiner og innrammet tømmer, og kan gjøres for å passe til nesten hvilken som helst åpning eller inngang.

Kolonner

Kolonner går i handske med buer i toskansk arkitektur. Hvor som helst en buke ville se attraktiv ut, ville en kolonne eller to som støtter buen se også attraktivt ut. I dag er kolonner laget av lett, men stivt skum tilgjengelig for ettermontering på en vindusforlengelsesfasade, og hvis de er ferdige godt, er de ikke skiller seg fra kolonner som er originale til en struktur. Ifølge Bob Vila skal toskanske kolonner være glatte (ikke fløylet), koniske, og basen og hovedstaden skal være av dorisk design. I dag er dekorative kolonner, om ikke skum, vanligvis laget av lette komposittmaterialer som gjør dem enkle å jobbe med seg selv. De er også designet for holdbarhet, noe som gjør dem til en god investering.

Stucco

En utvendig dekket Stucco er historisk brukt mye på å bygge eksteriør, men det kan også brukes på innvendige vegger i stedet for maling. Det er med hensikt forlatt litt strukturert for å beholde 'hånden' av den populære håndfarget applikasjonen. Populære farger er jordfarger som lysegul, hvit, brunbrun, lys eller rødbrun. I dag er moderne stucco produsert av værbestandige materialer, og holder seg godt om det er riktig påført. h2> Flis og Marmor Fliser og marmor okkuperer også et viktig sted i toskansk arkitektur. Noen vanlige farge temaer i toskanske tilework er lette jordfarger, eller mønstre bygget opp fra ulike nyanserte nyanser. Flis brukes vanligvis i kjøkken og bad (på grunn av dens fuktresistente egenskaper), enten på vegger eller som gulv. Marmor brukes også i stor utstrekning, hovedsakelig de lettere tintene som historisk er knyttet til toskansk arkitektur som hvit med svarte striper eller tan travertin for gulv. Fordi det er en stein, varer det selvfølgelig i mange år - tenk på alle renessansebyggene som fortsatt er vakre og står i dag. På grunn av den uoverkommelige kostnaden for ekte marmor, har imidlertid syntetikk blitt utviklet, og mange av disse er nesten ikke skiller seg fra ekte marmor. Enten kan brukes som gulv eller veggbehandling.

Andre artikkelen

Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Laminatgulv og tunge pianoer
DIY Betongpolering
Slik installerer du en badekarplate
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik legger du laminatgulv
Verktøy for rivningsarbeid
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
DIY kjøkkenkiosk
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Slik bytter du en kranettlampe
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Stålrammeverktøy
The Best Soils for Compaction
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile