DIY Tile Mosaic

DIY Tile Mosaic 

1. Legg to vinkelrette krittlinjer over gulvet, kryssende i midten, for å dele gulvet i fire like firkanter. Sett en snekkerfirkant i krysset før du snap den andre linjen for å sikre at den er nøyaktig 90 grader til den første linjen.

2.

Spred tynnmørtelmørtel over midt på gulvet med mortertrollet, som dekker nok plass til å legge fire mosaikkark der. Mørtelen skal helt omfatte skjæringspunktet mellom de to linjene, men du bør fortsatt kunne se på linjene gjennom mørtel.

3.

Trykk på dine første masker -monterte mosaikkfliser på plass ved krysset, langs linjene, hvorfra de krysser. Legg mellomrom mellom kantene på arkene slik at flisene på kantene er på samme måte som de forhåndsbestemte fliser på arkene.

4.

Spred ekstra mørtel og fortsett å trykke arkene på plass, bygg ut mot veggene langs krittlinjene, i et rutenettmønster. Bruk en verktøykniv til å kutte arkene mellom flisene slik at de passer mot veggene i en flisbredde.

Skjær delvise fliser om nødvendig for å passe direkte neste til veggen, ved hjelp av din håndholdte flisskytter. Sett de kuttede fliser med de kuttede sidene mot veggen. (Merk: Hvis kantene til de siste fulle flisene er innenfor 1/2 tomme av veggen, er det ikke nødvendig å legge delvise fliser, fordi gulvkanten vil dekke dette rommet.)

6.

La flisene sette seg over natten. Fest gulvet ved å spre fugemasse over overflaten med en fugemasseflate, tvinge fugemasse mellom flisene og skrape den av overflaten. Tørk overflødig fugemasse med en fuktig svamp .

Tips og advarsler

 • Hvis du vil lage design på gulvet ditt, bruker du forskjellige fargete ark mosaikkfliser, klipp dem langs masken mellom fliser for å lage arkene i formene du vil ha mens du legger dem.
 • Mosaic fliser er svært små fliser (vanligvis 2 tommer med 2 tommer eller mindre) som du kjøper forhåndsmontert på mesh-støttede ark. De er vanligvis installert som vanlige fliser, men er egentlig lettere å jobbe med, fordi i stedet for å klippe flisene selv for å passe mot vegger, kan du ofte bare kutte nettverket mellom flisene - avhengig av hvor lite de er. Du kan blande og matche forskjellige farger av mosaikkark for å lage spesifikke design.

  Andre artikkelen

  Peis Installasjonstips
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  DIY kjøkkenkiosk
  Slik fliser du en dampdusj
  Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  DIY Betongpolering
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Instruksjoner for rørtråd
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan Remodel et loft soverom
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Kjeller Toalett Valg
  Ideer for en to-bil garasje
  Baderom Redecorating Tips
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak