American Standard Toalettlekkasje Reparasjon

American Standard Toalettlekkasje Reparasjon 

1.

Undersøk rørleggerforbindelsene og gulvet rundt toalettet for tegn på lekkasjer. Når du har identifisert problemområdene, må du slå av vannet til toalettet slik at du kan begynne å løse problemet.

2.

Koble vannledningen fra toalettet . Se etter sprekker i linjen som kan føre til at vann lekker ut. Bytt ut linjen med en ny hvis det ser ut til å være defekt. Fest Teflon-tape rundt trådene på vanninnløpet til toalettet for å skape en vanntett tetning. Sett på nytt tilførselsledningen på toalettet.

3.

Se etter vann som lekker mellom tanken og toalettskålen. Bruk en justerbar nøkkel for å stramme boltene som forbinder tanken og toalettet. Slå på vannforsyningen igjen og kontroller for lekkasjer. Hvis det fortsatt lekker, slå av vannet og skyll toalettet for å tømme tanken. Bail ut resten av vannet med en kopp. Løsne tankboltene og ta av tanken av toalettet. Bytt sputskiven som sitter mellom de to stykkene. Sett tanken tilbake på toalettet og stram boltene.

4.

Kontroller tetningen mellom toalettet og gulvet hvis du ser vannputer på toalettet. Skyv toalettet forsiktig fra side til side for å se om det wobbles. Hvis det gjør det, kan flensen eller voksforseglingen under toalettet være defekt. Skyll så mye av vannet ut av toalettet som du kan. Bruk en kopp for å redde det gjenværende vannet. Skru boltene som holder toalettet på gulvet. Løft toalettet av gulvet og skru det på sin side slik at du får tilgang til bunnen. Ha en assistent hjelpe deg med å løfte toalettet hvis du ikke kan håndtere det trygt på egen hånd. Skrape den eksisterende vokstetningen av toalettflensen. Bytt flensen etter behov, og sett en ny voksring på gulvet. Sett på toalettet på voks og stram boltene.

5.

Slå på vanntilførselen igjen og kontroller toalettet for lekkasjer igjen.

En lekkasje i American Standard-toalettet er ikke bare irriterende, men det kan også skade gulvet på badet ditt hvis det ikke er korrigert. Heldigvis er de fleste toalettlekkasjer forårsaket av feil i noen få små deler som lett kan erstattes uten en rørlegger. Reservedeler for amerikansk standard toaletter er tilgjengelig i de fleste boligforbedrings- og rørleggerarbeid.

Andre artikkelen

Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Hvordan velge den beste type tre gulv
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Hvordan sette opp en stige
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Snekker Måleverktøy
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Slik limer teppe til tre
Hvordan bruke en skrue pistol
Slik fjerner du gammel maskinvare
Design stil ideer for et toskansk tema
Laminatgulv og tunge pianoer
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Slik legger du til Engineered Hardwood
Stålrammeverktøy
Slik installerer du Pergo laminert gulv