Verktøy for rivningsarbeid

Verktøy for rivningsarbeid  Smashing vegger og rive opp betongplater er back-breaking arbeid --- det er derfor det er verktøyet for nesten hver fase av riving arbeid. Kraftverktøy reduserer ikke bare innsatsen som kreves for rivning, men øker også sikkerheten. Kraftig sag setter nøyaktig klippe og gir mulighet for strategisk fjerning av vegger, mens nedrivningshammer holder hendene lengre fra flygende skjær enn sledehammere. Med de riktige verktøyene , rivning kan gjøres raskt, sikkert og effektivt.

'Jack' eller Breaker Hammer

Den klassiske 'big-daddy' av rivningsverktøy er den T-formede jackhammeren, også kalt en breaker hammer. festet til enden av disse kraftige verktøyene, hammer gjentatte ganger i overflater, slik at en arbeidstaker kan kutte og bryte betong, jord og stein. På grunn av sin store vekt, er disse verktøyene bare brukt til banebrytende --- de er så tungt du kan løft dem neppe. Jackhammers er beryktet høyt og uhåndterlig, men deres kraft kompenserer for ulempen.

Demolisjon Hammer Drill

Nedrivningshammerborren, noen ganger kalt rivningsboret, er en lettere, mindre kraftig versjon av jackhammeren. Slipehammersøylen er lett nok til å heise med to hender, slik at en bruker kan rive vegger og vanskelig tilgjengelige steder. Forskjellige tips og biter som er festet til disse verktøyene, gjenspeiles i en hammerbevegelse og roterer i en roterende bevegelse, og dermed navnet 'hammerbor'.

Gjensidig sag

Den gjensidige sågen skiver gjennom tre, metall og plast med relativt tynne blad. Kniver festet til dette elektriske verktøyet beveger seg frem og tilbake som en brødkniv. Verktøyet er relativt lett og manøvrerbart, slik at bladene kan brukes til å skjære gjennom tak, vegger, gulv og tette mellomrom. De fleste gjensidige sagbladene er litt fleksible, slik at de ikke bryter lett og kan skyves mellom bord eller innrammingstømmer.

Power Floor Stripper / Scraper

Strømstrømsdemperen kjører skarpe blad over gulvets overflate til plukk opp, fjern og skrap unna gulvbelegg. En forbrenningsmotor driver vanligvis dette verktøyet, og det er sterkt nok til å fjerne klebemidler som mørtel eller lim som brukes til linoleum.

Stumpkvern

Stumpkvernen støtter utendørs rivingprosjekter ved å redusere trestubber til lette sjetonger av tre. Den gassdrevne motoren på denne maskinen driver kraftige kniver, eller kippeskiver, som en operatør senker på en trestubbe. Spinnbladene spiser seg bort i stubben, ikke bare over overflaten, men helt ned til røttene.

Andre artikkelen

Slik bytter du en kranettlampe
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan gjenopplive et klatretør
Ideer for en to-bil garasje
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik legger du laminatgulv
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Baderom Redecorating Tips
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik fjerner du gammel maskinvare
Typer av vinduer for et trehushus
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Betong og hjemme reparasjon