Typer av vinduer for et trehushus

Typer av vinduer for et trehushus  Når du bygger eller ombygger et trehushus, er et bredt utvalg av vinduer tilgjengelige. Hvis remodeling, husk at de beste vinduene for et hus alltid er de originale vinduene, som kan vare svært lang tid. Hvis du ønsker å enten erstatte vinduene i et gammelt hus eller velge vinduer for en ny, er det en god idé å gjøre deg kjent med det som er tilgjengelig.

Dobbelthengende Windows

Dobbelthengende vinduer er Den mest holdbare og værbestandige typen av vindu. Et dobbelthengt vindu har to sashes, eller stykker, en øvre og en nedre. For å åpne vinduet, glir den nedre sashen oppover og den øvre skråstreken glir nedover. Disse er de mest vanlig type vindu.

Casement Windows

Disse er svært forskjellig fra dobbelthengte vinduer. De er rammevinduer som henges på et par hengsler og åpnes sidelengs på samme måte som en dør. av fordelene er mangel på luftlekkasje, da vinduene presser seg opp mot rammen for å lukke. De har også god ventilasjon. De har noen ulemper. For en kan skjermer bare plasseres i vinduer med vinduer, og de kan vanligvis bare åpne ved bruk av vev.

Fortell Windows

Vinduer i vindu med vinduer er sim ilar i unnfangelse til casement vinduer, men i stedet for å bli hengslet på siden, er de hengslet på toppen. Som vindusvinduer tilbyr de god ventilasjon, kan åpnes under regn fordi vinduene åpner oppover og har mindre problemer med lekkasje. På samme måte som vinduer i vinduet, kan markiseringsvinduer bare screenes fra innsiden.

Hopper-Style Windows

Hopper-stil-vinduer er den inverterte ekvivalenten av markiseringsvinduer; de er hengslet på bunnen, og kan åpne visd innover eller utover. De er vanligvis sett installert over dører eller andre vinduer, der det er ekstra beskyttelse mot regn.

Faste vinduer

Faste vinduer åpnes ikke. De er beregnet på steder der det er nødvendig med lys og ikke ventilasjon. De er helt lufttette og kommer ofte med attraktive dekorasjoner på glasset.

Tre, glassfiber og vinylvinduer

Vinduer kommer i forskjellige materialer. De vanligste er tre, glassfiber og vinyl. Tre og glassfiber er langt den mest værbestandige typen vinduer. Vinylvinduer fungerer fint, men er litt mer utsatt for lekkasje enn tre eller glassfibervinduer.

Andre artikkelen

Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Slik legger du laminatgulv
Hvordan klargjøre Trim Molding
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan Bytt Dusj Caulking