Slik installerer du en laminatgulvtrapp

Slik installerer du en laminatgulvtrapp 

1.

Mål dimensjonene til trappene ved hjelp av målebånd. Du må vite lengden på hvert trinn og bredden på hvert trinn. I tillegg må du kjenne lengden og bredden på laminatbitene du vil installere vertikalt mellom trinnene. For å sikre at du kutter hvert trinn til riktig størrelse måles hvert trinn individuelt i stedet for å anta at målingene er de samme for hvert trinn

Bruk en sirkelsag til å kutte hver laminatgulvplank til størrelse i henhold til målingene dine.

3.

Monter skumpolstring fra toppen av trappen til bunnen. Denne skumpolstringen bidrar til å beskytte laminatetrappene dine, fordi det gir en myk polstring mellom laminatet og trestrinnene. Det hjelper også med å isolere for lyd og forhindrer knirkende trinn. /p>

4.

Legg hver laminatgulvplank du kutter på riktig trinn. Fest det på plass med ferdige negler som hammeres gjennom laminatplanken og inn i tregulvet. Følg samme fremgangsmåte når Du bruker dine vertikale laminatstykker.

5.

Bruk målebåndet til å bestemme lengden på hvert trinn fra en vegg t o den andre. Skjær trapp neseforming med sirkelsagen i henhold til disse dimensjonene. Trapp nesestøping bidrar til å dekke sømmen som er opprettet på hjørnet av hvert trinn der det horisontale stykket møter det vertikale stykket.

Legg trappens neseforming på plass og fest den på plass ved å bruke ferdige negler.

Når du installerer laminatgulv i et rom, er det ingen grunn til å stoppe ved trappen. Klipp laminatgulvene dine for å passe trappene dine og fortsett å se ned trappene. Bruk riktig form for å gjøre utseendet på din laminatetrapper er sømløse og profesjonelle, alt for en brøkdel av kostnaden av tregulv. Laminatetrapper er enkle å holde rent fordi en enkel feiende jobb med en kost er alt vedlikehold som kreves for å holde trappene i toppform.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan klargjøre Trim Molding
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik legger du laminatgulv