Slik bytter du en kranettlampe

Slik bytter du en kranettlampe 

1.

Fjern det gamle lyset fra kranen ved å gripe det i tennene med justerbar tang og vri mot klokka. Rotasjonen beveger seg faktisk i retning med urviseren når du ser ned på kranen, men tråden vender mot klokka når den løsner.

2.

Rengjør trådene med en oppvaskduk fuktet med vann og oppvaskmiddel. Kjør vannet med full strøm i noen sekunder for å rense kranen av eventuell rusk.

3.

Slå LED-kranen lyset opp og ned og trekk den hvite festringen for å sette på en skjerm. Skjermen vil være synlig på undersiden av et kranelys som allerede har en. Fjern den sirkulære trådskjermen fra det gamle kranelyset, snap det inn i den hvite ringen med den avrundede baugen på skjermen vendt oppover, og klem deretter ringen tilbake på tuten til det nye lyset.

4.

Vri den gjengede LED-kranen lyset på enden av kranen hvor lufteapparatet skulle se om tråden passer på kranen. Vri kranen adaptere for hånd for å finne hvilken som passer til kranen hvis lyset ikke gjør det. Adaptere kommer med lysene for å passe de fleste vaskekraner. Vri den riktige adapteren på lyset og skru det fast på tappekranene.

5.

Sett en myk klut rundt LED-kranen og grip den med justerbar tang. Stram litt mer enn håndtett med en 1/2 sirkel vende med justerbar tang.

6.

Slå på springen ved ulike temperaturinnstillinger for å teste flerfarget LED-lamper. Lysfargen skal være dyp blå når det er kaldt vann, og rødt når vannet er varmt.

Et kranett lys kommer på når vann løper gjennom hanen som den er installert på. Dette nyhetsartikler bruker batteristrøm for flerfarget LED-lys som viser en annen lysfarge for hver vanntemperatur. Flere preschools anser et LED-kranelys for å være en sikkerhet funksjon som forhindrer små barn i å bli skyllet av varmt vann når fargen skinner rødt. Lysene holder vanligvis i mange år, men erstatninger er billige og raskt installert når det er nødvendig.

Andre artikkelen

Slik legger du laminatgulv
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik fjerner du arklinoleum
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Betong og hjemme reparasjon
Typer av vinduer for et trehushus
Slik fjerner du gammel maskinvare
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Baderom Redecorating Tips
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan gjenopplive et klatretør