Kjeller Oppbevaringsrom Ideer

Kjeller Oppbevaringsrom Ideer  Nesten alle kunne bruke litt ekstra lagring i hjemmet og kjelleren er en uutnyttet ressurs. Enten det er ferdig eller uferdig, er kjelleren riktig størrelse og form for å legge til ekstra lagring. Avhengig av hvor mye ledig plass som er tilgjengelig, kan du til og med vurdere å snu rommet til et skaprom eller et fullt oppbevaringsrom. Rom ideer inkluderer måter å organisere plassen på.

Organiserte lagringsbøller

Lagringsbøylene kommer i et bredt spekter av størrelser og farger, noe som gjør dem til et godt valg. Bunnene beskytter mot vannskader og holder alt inne i tørr tilstand. Gjennomsynkrokene passer best til de tingene du bruker ofte fordi du enkelt kan se hva som er inni hver bin. For feriedekorasjoner og gjenstander du bruker bare noen ganger i året, bruk fargede skuffer og tape en detaljert liste over innholdet på boksen. Utvendig. Bruk forskjellige farger og samordne hver farge med en annen type lagring, for eksempel rød for Juledekorasjoner, grønn for utendørselementer og blå for barnas leker.


Hvis du bruker kjelleren som et lekerom eller barnas soverom, ser du etter åpne oppbevaringsboller i lyse primære farger. barn ser hva som er inni hver bin.

Vegg-til-vegg-lagring

Vegg-til-vegg-oppbevaring i kjelleren gir deg plass til å organisere dine eiendeler, men gir også åpent rom for underholdende eller muligheten til å bruk rommet som et soverom. Plasser veggene i rommet med kraftig lagring, hvis du bruker plassen bare til oppbevaring. Trehyller eller laminathyller er bedre egnet for et flerbruksrom fordi hyllene kommer i forskjellige farger og stiler. Lagre gjenstander på hyller som er eller bruk mindre bokser, stoffkasser og glassburker for å holde elementene. Fest et notatkort på forsiden av hver skuff eller boks for å minne deg om hva hver enkelt holder.

Dobbeltholdsoppbevaring

Kjelleren i ditt hjem kan betjene flere bruksområder, for eksempel et rom for oppbevaring og oppbevaringsrom eller tilrettelegging av rom og vaskerom. I dette tilfellet trenger du lagringsalternativer som tjener flere bruksområder. Se etter benk sitteplasser som løfter opp for å avsløre lagring under Et gammelt koffert eller en stabel kofferter tjener som et bord til rommet, men har også oppbevaringsplass på innsiden. Eller koble av et område i kjelleren og skjul lagringen bak et gardin.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Slik fjerner du arklinoleum
Baderom Redecorating Tips
Typer av vinduer for et trehushus
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan gjenopplive et klatretør
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik legger du laminatgulv
De billigste måtene å bygge en Wood Shed