Ideer for en to-bil garasje

Ideer for en to-bil garasje  Tallrike alternativer er tilgjengelige for å legge til på, gjenoppbygge eller renovere to-garasjen din. Spesialister, inkludert generelle entreprenører og arkitekter, kan hjelpe deg med å skape et nytt utseende for garasjen din, som gir deg mer bolig, legger til karakter til hjemmet ditt og er multifunksjonelt.

Frittstående garasje

Uansett om det er grunnlag for nabolagsbestemmelser eller plassbegrensninger, en frittliggende garasje er et levedyktig alternativ for lagring av to biler. Frittstående to bilverksteder ser vanligvis ut som pensjonat og ligger like bak hjemme, tilgjengelig ved en utvidet oppkjørselen. Din garasje kan bygges med to historier for å inkludere et loft eller en liten leilighet på toppen, spesielt hvis du eier et to-etasjers hjem. Overvei å ansette en erfaren arkitekt eller byggefirma for å sikre at den ferdige garasjen ser ut som hjemme, inkludert matchende maling og murstein.

Utility Garage

I likhet med garasjer som brukes av bilverksteder, er bruksgarasjer store garasjer som kan passe til store lastebiler, båter og snekkerutstyr inne med plass til overs. Utility garasjer er festet eller frittliggende, avhengig av dine preferanser. Hvis garasjen brukes til snekring eller annet arbeid som inneholder høye lyder, er det fordelaktig å legge lydisolerte vegger eller bygge en frittstående garasje i stedet. Flood Lighting er en standard funksjon av verktøy garasjer for å imøtekomme sent på kvelden arbeid i og rundt garasje området.

Hippede tak stil

Et hakket tak har skråninger ned til takets base på alle fire sider som ligner på en pyramide. Hippede tak er ofte funnet på franske inspirerte og andre luksuriøse boliger. Hvis du ønsker å legge til en stilig to-bils garasje til et hjem med hakketak, legg til en hippet takstil garasje. Match helvedesildene på garasjen og taket ditt for å holde stilene konsistente. Legg takvinduer og katedrallofter til taket med takketak for å gi interiøret en åpen og luftig berøring.

Andre artikkelen

Baderom Redecorating Tips
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik fjerner du arklinoleum
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik bytter du en kranettlampe
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan gjenopplive et klatretør
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Typer av vinduer for et trehushus
Slik legger du laminatgulv
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Betong og hjemme reparasjon
Hvordan klargjøre Trim Molding
Det beste lyset å sette i et suspendert tak