Hvordan klargjøre Trim Molding

Hvordan klargjøre Trim Molding 

1.

Mål en vegg, på gulvet, fra hjørne til hjørne, ved hjelp av et målebånd. Bruk en blyant til å markere et stykke trimestøping med målingene, en i hver ende, med minst noen få inches utover hvert merke.

2.

Støt støpningen på en miter så, måten det blir installert. Sett ett av merkene under bladet og vri bladet slik at det er 45 grader, peker innover (mot langsiden av brettet). Klipp trimmen.

p> Gjenta prosessen for merket i den andre enden av trimmen.

4.

Gjenta prosessen for trimmen på veggen som er ved siden av den første veggen, så du har to stykker trim for to vinkelrettvegger, alle myntet i enden.

5.

Sett de to stykkene på trimmen på plass, med to møtemåter i hjørnet. Fortelt sømmen søm, trykk på brettene til hverandre. Sikre dem med en ferdig nagler, og sett negler rundt hver fot langs trimmen. Gjenta for hver side av gulvet, til alt er trimmet.

Trimstøping er det lange, tynne treet som strekker seg langs kantene av vegger, rundt vinduer, og over kanter av tak og gulv. Mange prosesser er involvert i å installere ulike typer støping, og mange typer kutt kan være nødvendig. Den mest typiske kutt du trenger, er en kutt, som er en vinkel (vanligvis 45 grader) som gjør det mulig for to brett å møte i et hjørne og gjøre 90 graders vinkel som trengs for å gå rundt den.

Andre artikkelen

Slik legger du laminatgulv
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
De billigste måtene å bygge en Wood Shed