Hvordan gjenopplive et klatretør

Hvordan gjenopplive et klatretør 

1. Bruk porselen fyllstoff til å fylle ut og glatte ut noen sjetonger i karbonoverflaten, og press den inn med en plastkittkniv. La fyllstoffet tørke som angitt på emballasjen. Sand det glatt med sandpapir.

2.

Tape plast tarps rundt badekaret, på vegger og gulv. Fjern eller dekk hver del av karet som ikke er porselen, inkludert klaff føttene.

3.

Legg på deksler, gummihansker og åndedrettsvern. Porselenet dekker det grundig. La syreet virke i 15 minutter, og skyll deretter karet grundig. La karet tørke i en hel dag.

4. Ikke bruk åndedrettsvern og Fyll malingsprayeren med porselenprimer. Lakk opp karetporselen, hold laget veldig tynt og jevnt, så det er ingen drypper eller striper. La det tørke i 30 minutter, spray deretter på et annet lag. La det tørke i fire timer. Sprøyte på porselen emaljefarge på samme måte som du primet karet, påfør en meget tynn, jevn kappe. La den tørke i en time. Bruk fire til seks belter med porselen emaljemaling, la hver kappe tørke en time før spray på den neste. Når du har det glansnivået du vil ha, la malingen kurere i tre til fem dager før du bruker karet.

Tips og advarsler

 • Wea r gummihansker, vernebriller og verneutstyr - omslag, hvis du har dem - når du bruker etsningsoppløsning. Arbeid utvendig eller ventilér rommet du arbeider med for etsing eller maling, for å begrense eksponeringen din for røyk.
 • En gammel clawfoot badekar er et flott samtalestykke, men det kan ikke være en hyggelig samtale hvis overflaten er slitt og snusket. Å opprettholde en clawfoot badekar er ikke et enkelt prosjekt, men du kan gjøre det hvis du har hatt litt øvelse med andre refinishing prosjekter. Porselen av karet må etses med en syreoppløsning, deretter toppet med spesiell primer og emaljefarge.

  Andre artikkelen

  Baderom Redecorating Tips
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Det beste lyset å sette i et suspendert tak
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Slik fjerner du arklinoleum
  Typer av vinduer for et trehushus
  Slik legger du laminatgulv
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp