Hvordan Bytt Dusj Caulking

Hvordan Bytt Dusj Caulking 

1.

Fukt den eksisterende caulken med en svamp for å gjøre det lettere å fjerne.

2.

Kutt ned midten av caulk med en verktøykniv. Dette vil gjøre det lettere å fjerne caulk ved å skrape den av i to stykker.

3. Bruk en plastmalingskraper for å fjerne caulk fra både veggen og dusjen hvis du bare erstatter caulk. Hvis du remodellerer hele dusjen, kan du bruke et knivblad til å skrape av caulken uten å bekymre deg for å skrape overflaten under.

4.

Tørk av eventuell gjenværende caulk med en alkohol fuktet klut. Hvis dusjen din har silikon caulk, kan det hende du trenger en sterkere løsemiddel for fjerning av løsemiddel for å løsne den.

5.

Rengjør dusjen og veggen i nærheten av sømmen med blekemiddel hvis du erstatter moldy caulk. Tørk sømmen forsiktig med en myk klut før du påfører den nye korken.

6. Sett inn røret av caulk i caulkpistolen. Avhengig av typen av caulk pistol du har, kan det være en kutter på enden for å skive åpne spissen av røret. Hvis ikke, bruk saks for å kutte spissen i en 45 grader vinkel.

7.

Trykk på sirkelrørets punkt i sømmen så langt du kan. Trekk utløseren av caulk pistolen mens du beveger deg langs sømmen, og sørg for å holde strømmen av caulk så konsekvent som mulig. Når du kommer til enden av en side, dreier du caulkpistolen og trekker den bort fra sømmen for å bryte strømmen.

Våt fingeren og løp den lett langs caulk å glatte det ut. La caulken tørke i to eller tre dager før du bruker dusjen.

Tips og advarsler

 • Bruk sterke hansker når du bruker et verktøykniv eller knivblad . Bruk en ansiktsmaske og vernebriller når du arbeider med løsemidler eller andre sterke kjemikalier. Pass på at det er rikelig med ventilasjon på badet. Ta med en bærbar vifte hvis du trenger mer luftcirkulasjon.
 • Hvis dusjkabinen din er støpeinfisert, kan det være lettere å erstatte den med ny caulk enn å forsøke å rengjøre den. Mugg kan være ganske farlig hvis det inhaleres, spesielt hvis det er folk som bor i hjemmet som har eksisterende luftveisproblemer. Du må kanskje også fjerne alle caulkene hvis du remodellerer badet ditt og bytter dusjen eller flisen på veggen.

  Andre artikkelen

  Slik legger du laminatgulv
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen