Det beste lyset å sette i et suspendert tak

Det beste lyset å sette i et suspendert tak  Nedlukte eller nedhengte tak kan være nyttig når du prøver å kutte ned energikostnadene eller konvertere kjelleren til et ferdig rom. I noen eldre boliger, spesielt i viktoriansk tid, kan takene være 10 fot eller mer, noe som kan være veldig dyrt å varme. Ved å installere et tømt eller nedhengt tak, er du i stand til å gjøre taket lavere og mer kostnadseffektivt å varme. Når du konverterer en kjeller, i stedet for å installere nye gipsloft, kan du installere takhyller som går raskt opp. Når du installerer takhøyde, bør du vurdere hvilken type belysning som skal installeres. Å kjenne den beste typen belysning for å sette i et takloft gjør at installasjonen går jevnt, så vel som å gi lys til rommet.

Lysende lysarmaturer

Lysrør med flammefelt fungerer godt med loftslofter , spesielt de som er designet for å falle inn. Men du må ta hensyn til noen byggekoder angående disse armaturene. Forsikre deg om at ledningene til lysarmaturen er innkapslet i en fleksibel rør av metall. Fixturen selv trenger å ha en boksekontakt / -rør som er installert i 90 grader vinkel til en utkoblingskontakt. De svarte, grønne og hvite ledningene fra armaturet må settes inn i metallrøret, og deretter kobles til kanalboksen. Fest ledningen med en settskrue, og koble lysets ledninger til ledningene.

Innfelt belysning

Innfelt belysning er et godt valg for hengende tak, fordi det kan være lavt profil, men gi det lyset som du trenger, men det må tas hensyn når du velger pærer du installerer i forsenket belysning. Glødepærer er ikke et godt valg på grunn av varmen de produserer. Det finnes alternativer som LED eller halogen, som gir samme mengde Lys som glødepærer, men ved brøkdel av wattet. Når du installerer innfelt belysning, installer den med støttestenger som kan bidra til å bære vekten på armaturet.

Montert lys

Monterte lamper er gode med lofter. Imidlertid må du sørge for at du installerer dem riktig. Monterte lamper støttes ikke av taket, men med det eksisterende taket under. Når du har hengt det monterte lyset riktig, kan du enten ha lyset henger under taket eller spyle h overflaten.

Andre artikkelen

Slik legger du laminatgulv
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
De billigste måtene å bygge en Wood Shed