De billigste måtene å bygge en Wood Shed

De billigste måtene å bygge en Wood Shed  Trelastene hjelper deg med å holde hagearbeid og landskapsarkitektur trygt og skille fra mye trengte plass i garasjen din. Større skur kan også brukes som planteskoler eller drivhus, med de riktige tilleggene. Problemet er å bygge skuret selv. Ikke bare trenger du det riktige landet, men du må også regne med kostnadene for alt materiale og arbeidskraft. Trehyller kan være kostnadseffektive, men du må planlegge nøye før du begynner å bygge.

Billige materialer

Heldigvis er tre et av de minst kostbare byggematerialene som er tilgjengelige, noe som gjør ditt valg enkelt. Prøv å plukke en type tre som fungerer best i klimaet ditt. Cedar, for eksempel, kan være dyrere enn furu, men står lettere mot skadedyr. Behandlet tre er pricier, men vil motstå korrosjon og dårlig vær det beste. Balansere kostnaden av treet med langsiktig effektivitet.

Kits

Se etter et skurbyggesett. Mange sett bruker andre materialer enn tre, for eksempel vinyl eller stål, men det finnes også andre typer. Hvis ikke noe annet, kjøp et verktøypakke som inneholder alle de viktigste verktøyene og forsyningene, du må stykke sammen skuret selv. Du vil kanskje vurdere å kjøpe et rammeverk og konstruere dine egne trepaneler for å feste til rammen.

Fokus på stiftelsen

Stiftelsen er en svært viktig del av ditt skur, og du har to valg: tre eller betong. Betong er dyrere og tar mer tid å helle, men kommer med forskjellige fordeler. Et betong fundament vil bidra til å beskytte skuret fra invasjon av skadedyr, problemer med fuktighet og dårlig vær, noe som betyr at dine langsiktige vedlikeholdskostnader vil bli lavere. På forhånd er et enkelt trefunn billigere.

Forbered deg på dører og vinduer

Dører og vinduer er noen av de dyreste delene av skuret. Hvis du kan, kan du hoppe over bygningsvinduer helt (dette er ikke sannsynlig hvis du planlegger å bruke skuret til voksende planter. Når det gjelder døren, se etter en gammel dør, kan du resirkulere eller vurdere å lage din egen dør for å passe inn rammen. Dette vil ikke holde skadedyr ut på samme måte som en ekte dør ville, men det er kostnadseffektivt.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen