Betong og hjemme reparasjon

Betong og hjemme reparasjon 

Forberedelse

Rengjør alle områder som trenger reparasjon før du begynner. Feiing, mopping og støv er gode utgangspunkt. Fjern løs betong med en stiv-børste og meisel bort ødelagte biter. Rengjør betongen igjen når den er forberedt; En fuktig mopp eller klut virker for innendørs eller ubehagelige overflater, men sprøyter utendørsflater med en høyverdig hageslange. Vent 2 til 3 dager for betongen å tørke helt før du foretar reparasjoner.

Små til middels sprekker

Fyll sprekker som er 1 tommers bred eller mindre lett med silikon latex caulk. Du kan anta at det er bedre å underfylle disse sprekker, men faktisk er motsatt sant. La caulken spyle over kanten av hver sprekk bare litt. Du kan bruke en rekke verktøy for å glatte overflaten av caulk: en putty kniv, en trowel, en gummi float eller til og med din skarpe finger. Caulk bør tørke i 24 timer.

Store sprekker, hull og skilter.

Vinylbetongplaster er et forberedt produkt som kommer i lufttette kar og selges i de fleste maskinvareforretninger; bruk den til å fylle større områder av skade. Påfør en tynn pels med en metalltråle, og fyll hvert område med lapp når først pålegget har satt. Den flate overflaten av trowel er det beste verktøyet for å glatte overflaten på hver patch, og du kan fjerne overflødig lakkemateriale med den rette kanten. Vinylbetongplaster skal tørke i 24 til 48 timer.

Resurfacing

Hvis betongen din har små, edderkoppsprengninger som ikke fyller, har smuldrende kanter eller bare ser gamle ut, prøv å gjenopprette. Resurfacing din betong krever bare skumbelegg med en ny applikasjon av betong. Bruk et betongbindemiddel for å sikre sikker vedlegg av den nye betongen. Påfør to tynne betongplater når betongbindemidlet blir klebrig. Det første laget av betong bør kurere før det andre legges til. Et enkelt tykt lag av betong kan fange overflødig fuktighet og smuldre. Det kan ta opptil 7 dager for den nye betongen å kurere, så gå ikke på eller berør den i løpet av den tiden.

Forsegling

En stor del av betongskader i hjemmet skyldes at de riktige forebyggende tiltakene ikke var tatt. Tetning alle nye og reparerte betong for å holde den i uberørt stand. Bruk en tetningsmasse av betong eller murstein, og bruk to strøk. Hvis du vanligvis salter betongen din om vinteren, ikke salt. Salt spiser gjennom tetningsmasse og skader betong. I stedet velger du et bestemt betongdeisingsprodukt. Betong inn, på og rundt hjemmet ditt kan bli sprukket og fliset eller ha hull eller skille i overflaten. Kontroller alltid denne typen skade, siden det noen ganger er et tegn på at ditt hjem har mer alvorlige grunnproblemer som skifter betong på sider og overflater. Men når noen reparasjoner er godkjent, kan du gjenopprette konkrete trinn, gulv, grunnvegger og andre gjenstander for å få dem til å bli velstelte igjen.

Andre artikkelen

Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik legger du laminatgulv
Baderom Redecorating Tips
Hvordan klargjøre Trim Molding
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik fjerner du arklinoleum
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Hvordan gjenopplive et klatretør
Typer av vinduer for et trehushus
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile