Baderom Redecorating Tips

Baderom Redecorating Tips  Badet er, sammen med kjøkkenet, det mest funksjonelle rommet i ethvert hus, men funksjonelt trenger ikke å bety at det er ubestemt. Ombygging av bad trenger ikke nødvendigvis fullskala oppussing som innebærer å rive opp vegger og trekke ut inventar. I noen tilfeller kan du til og med kunne ombygge badet ditt for å skape et slående nytt utseende uten å endre en enkelt ting som for tiden er montert på gulv, vegg eller tak.

Smale bad med vindu

Et smalt bad som ender med et vindu i den ene enden kan ha en tendens til å ligne en tunnel hvis ikke dekorert for å trekke oppmerksomheten bort. 'The Decorating Book' anbefaler distraksjon som et middel til å bekjempe tunnel-effekten. Dekk veggene dine i tapet utskrifter eller levende maling farger. Bruk store fliser på gulvet med en tilsvarende linje med vegggrensefliser. Et speil plassert på en vegg vil skape en illusjon av bredde for å eliminere tunnelens følelse.

Lys et mørkt bad

Belysning på badet påvirkes direkte av d u0026 # xE9; cor og design-ordningen. Et mørkt bad kan være enlivened ved å male taket hvitt og dra nytte av lyset som reflekterer av overflaten. Speil kan også brukes som reflektor for å bidra til å lyse på badplassen. Hvis du finner deg selv konstant bumping lysarmaturer når du tørker etter en dusj, må du erstatte de nåværende armaturene med innfelt belysning.

Velge dekorative innretninger klokt

Pedestalsvinkler og dekorative glassvasker kan gi en ekte følelse av stil til et bad, men tenk nøye på hva slags bruk ditt bad vil få før du gjør dette ombyggingsvalget. Et gjestebad som får lite trafikk kan håndtere vasker som er mindre holdbare mye bedre enn badet som brukes av familien hele dagen. Ta hensyn til holdbarhet før estetikk når du ombygger ditt hovedbad, og la de mindre slitesterke produktene gå til det sjelden brukte badet.

Barnesikkerhet

Remodeling på badet for et barn betyr at du tar hensyn til sikkerhetsfunksjonene. Sørg for at dusjglasset er laget av sikkerhetsglass som ikke er lett å knuse fra lek. Legg skapet slik at det ikke kan nås av barnet og ikke er innredet på en slik måte at det gir et fristende mål for nysgjerrige barn. Du må ikke installere et basseng som er lavt nok til å imøtekomme høyden til barna dine, så sørg for at du gir et trinn eller en boks som gjør at de kan komme til bassenget.

Lagring

Baderomsoppbevaring bør alltid være en viktig vurdering når remodeling gjennomføres. Renoveringsprosessen er den perfekte tiden for å legge til lommedørslinneskap for å dra nytte av begrenset plass. Varier plasseringen av nye skap i høyden slik at hvert medlem lett kan nå dem, foreslår 'Baderomsdesign og planlegging 1-2-3.'

Andre artikkelen

Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik legger du laminatgulv
Hvordan klargjøre Trim Molding
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Slik fjerner du arklinoleum
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Typer av vinduer for et trehushus
Det beste lyset å sette i et suspendert tak