hvordan å tegne jenter i middelalderens kjoler

hvordan å tegne jenter i middelalderens kjolerMedieval kjoler er vakre og fascinerende klær å tegne. Men selv om middelalderen var fulle av varierende moter, det grunnleggende om middelalderens kjoler er like. Chemises, bodices og bøyle skjørt overalt

Du trenger:.
Tegning blyant
. Tegning papir.
eller.
Grafikk tablett.
Grafikk program.

Undertøy


en.
Tegn et Chemise. Tegn linjer som reiser vertikalt og bølge. Noen linjer må følge form av kroppen, siden Chemise er svært løstsittende. Legg til mange folder.
To.
Tegn en ring skjørt. Når tegne en bøyle skjørt, tenke på en rynkete kjegle. Tre horisontale linjer skiller bøylen skjørtet inn i ulike seksjoner.
Tre.
Legg til en cincher. Cinchers brukes til å stramme midjen av kvinner. Tegn en cincher ved å tegne for buede linjer buet mot hverandre som er koblet sammen med vertikale linjer. De vertikale linjene i midten er forbundet med små X's.

Korsetter og bodices


en.
Finn ut om din karakter vil ha på seg et korsett eller bodice. Bodices er vanligvis bundet i front og er løsere enn korsetter. Korsetter virkelig klemme livet.
To.
Hvis kvinnen er iført et korsett eller stramt bodice, vil ermene på Chemise ofte gjeng opp, noe som gjør dem ser veldig oppblåst.

tre.
Tegn den nedre delen av kjolen med massevis av folder. Som kluten på kjolen berører gulvet, tegne buede horisontale linjer nederst på kjolen for å vise at stoffet er sammenleggbare som den møter motstand av gulvet. Legg til et forkle.

Dåpsklær


en.
Bestem om du vil at figuren kappe til å ha lange eller korte ermer. Korte ermer middelalderske er vanligvis puffy når de er korte. Lange ermer åpne opp bredere enn resten av hvert erme og ofte har ekstra stoff som henger fra ermene. Noen kjoler også mangler ermene, utsette Chemise underkjole.
To.
Tegn design på klær. Broderi er veldig vanlig med middelalderens klær.
Tre.
Legg trimming på ermene og kragen. Gjør dette ved å tegne parallelle linjer som kjører langs ermene og kragen.

Tegne en kvinnelig figur med Tabletter


en.
Velg en tablett. En tablett er en flat overflate på hvor du kan tegne bilder ved hjelp av et verktøy kalt en pekepenn eller penn. Pekepennen er formet som en penn, slik at kunstnere til å lettere trekke bildene på datamaskinen sin. Hvis du foretrekker å tegne direkte på skjermen, kan du kjøpe en tablet PC. Ellers vurdere å få den billigere Wacom Bamboo eller tabletter.
To.
Press tuppen av pennen ned på overflaten av tabletten. Hvis du øker eller reduserer presset som du plasserer på tegnebrettet ved hjelp av pekepennen, vil tablet lage tykkere linjer. Tegn akkurat som du ville gjort på et stykke papir. Men du må venne deg til å se bevegelser som du gjør på pennen med pennen på skjermen.
Tre.
Tegn din kvinnelige figur med et lengre hals enn mannsperson. Avhengig av vekten av den kvinnelige figuren, tegne en tykkere eller tynnere timeglass-formede kropp. På grunn av korsetter og bodices at kvinner gikk, var waists ofte mye tynnere enn vanlig. Medieval kjoler også en tendens til å presse brystet opp. Ulike tider og ulike geografiske regioner hadde ulike holdninger til beskjedenhet. Noen middelalderske kjoler var svært beskjedne, mens andre middelalderske kjoler viste av flere av de kvinnelige formen.

Tips og advarsler


 • blonder og knapper er svært vanlig på middelalderen kjoler . Men knappene er dyre og ofte bare sported av de rike.
 • For bonden tegn, unngå lyse farger. Lysere farger var bare tilgjengelig for absolutt rikeste.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du klargjør bildet for skjermen utskrift
 • hvordan du kan lage din egen pokemon
 • hvordan du skal gå seiling gratis
 • hvordan å lage en dekorativ speil ut av vanlig glass
 • hvordan du gjør din owntattoo kunst
 • hvordan å lage et papir blomst bukett for Valentinsdag
 • hvordan finne riktig god sommer kunst leirer
 • hvordan du sender inn kunst til gallerier og museer
 • hvordan å trekke en forlist bil
 • hvordan gjøre dumme ansikter
 •